Πάτρα: «Το Δέντρο των Ευχών» στο χριστουγεννιάτικο bazaar ελληνοουκρανικής φιλίας

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Ελλάδας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος συμμετείχε με τη δράση «Το Δέντρο των Ευχών», στο χριστουγεννιάτικο bazaar ελληνοουκρανικής φιλίας του φορέα Palyanytsya (22&23-12-2022, Επιμελητήριο Αχαΐας).

    Ευχετήριες χριστουγεννιάτικες κάρτες επιμελημένες από παιδιά, αποτέλεσαν τα στολίδια του Δέντρου των Ευχών. Οι αναγραφόμενες ευχές στις κάρτες, προορίζονταν για παιδιά οικογενειών προσφύγων από την Ουκρανία που έχουν εγκατασταθεί στην πόλη της Πάτρας. Η πρωτοβουλία ουσιαστικά αποτέλεσε μία συμβολική κίνηση στήριξης και αλληλεγγύης απέναντι σε ανθρώπους που βίωσαν την τραυματική εμπειρία του πολέμου και περνούν τα πρώτα Χριστούγεννα μακριά από τη χώρα καταγωγής τους.

    Για τις χειροποίητες κάρτες που κόσμησαν το Δέντρο των Ευχών, συνέβαλαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Πειραματικού Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου του Πανεπιστημίου Πατρών, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Πάτρας – Παιδικά Χωριά SOS καθώς και παιδιά που φιλοτέχνησαν κάρτες στον προσωπικό τους χώρο και χρόνο. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την πολύτιμη αρωγή τους!

    ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Αύξηση της κάλυψης εργαζομένων – Τι αναμένεται

    Το ποσοστό των εργαζομένων που καλύπτονται από συλλογικές συμβάσεις εργασίας στην Ελλάδα βρίσκεται...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Τάκη Φιλιππόπουλο – ΦΩΤΟ

    Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο...

    Citi: Πώς θα κινηθούν οι τιμές του πετρελαίου ως τα τέλη του 2025

    Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το πετρέλαιο διεθνούς προέλευσης...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΡΙΟ: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ: Επανεμφανίστηκαν τα περιστέρια στο Νοσοκομείο!

    Μάλλον τα μέτρα που ελήφθησαν στο Νοσοκομείο Ρίου για...