ΠΑΤΡΑ: Το Καρναβάλι αρχίζει σήμερα – Ο Τελάλης στους δρόμους

    Ημερομηνία:

    Δύο μουσικά άρματα θα βγουν στους δρόμους της Πάτρας, αναγγέλλοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, σήμερα Τρίτη στις 17 Ιανουαρίου.

    Όπως το θέλει η παράδοση έτσι και φέτος ο τελάλης ανήμερα του Αγίου Αντωνίου θα βγει στους δρόμους της Πάτρας για να ανακοινώσει με τον δικό του χαρούμενο τρόπο, τον ερχομό του Πατρινού Καρναβαλιού.

    Το μήνυμα του θα πάει από άκρη σε άκρη, από το κέντρο της Πάτρας έως και τις συνοικίες, για αυτό και για πρώτη φορά φέτος θα δούμε δύο μουσικά άρματα στους δρόμους που θα κάνουν ξεχωριστές διαδρομές.

    Το ένα από αυτά μάλιστα είναι καινούργιο και φτιάχτηκε από τον Νίκο Λιβάνη, στο Καρναβαλικό Συνεργείο, στο Πετρωτό. Τελάλης του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι και φέτος η Μαρία Αγουρίδη, η κοπέλα που είχε ανακοινωθεί στο καρναβάλι του ’20 και από τότε μέχρι σήμερα, έχει ανταποκριθεί περίφημα στον ρόλο της.

     

     

    «Άνιθος, σπανάκι, ρύζι…» - Μουσικά άρματα και τελάλης βγαίνουν στους δρόμους της Πάτρας

    Η τελάλης θα είναι ανεβασμένη στο ένα εκ των δύο μουσικών αρμάτων και το άλλο άρμα θα έχει μόνο μουσική, μεταφέροντας το μήνυμα του ερχομού του Πατρινού Καρναβαλιού μαγνητοσκοπημένο.

    Πάντως, οι διαδρομές των μουσικών αρμάτων και του τελάλη θα συνεχιστούν όλο αυτό το διάστημα μέχρι την ημερομηνία της επίσημης εκδήλωσης της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, το Σάββατο στις 21 Ιανουαρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ προκαλούν διακοπές υδροδότησης την Δευτέρα 25 Αυγούστου

      Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...

    Κεφαλονιά: Μία μυσταγωγία μνήμης για τον Μίκη Θεοδωράκη

    Η 20η Αυγούστου 2025 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Το μήνυμά του μέσα από το γυμναστήριο – «Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, θα μπορέσω»

    Πίσω του προσπαθεί να αφήσει την περιπέτεια που πέρασε...

    Γαία Μερκούρη: Άντρας με είχε ακολουθήσει, στεκόταν πίσω μου και αυνανιζόταν

    Μια εμπειρία παρενόχλησης που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας...