ΠΑΤΡΑ: Το μεγάλο ευχαριστώ των γονέων του 22χρονου που δίνει μάχη

    Ημερομηνία:

    Τους ιατρούς αλλά και τους νοσηλευτές που δίνουν μάχη προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον γιο τους θέλησαν να ευχαριστήσουν εκ βαθέων οι γονείς του 22χρονου Δημήτρη.

    Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα ανάνηψης του νοσοκομείου του Ρίου. Οι πληροφορίες θέλουν να είναι περισσότερα από 10 άτομα από την ανάνηψη που τον έχουν, ενώ το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλει κυριλεκτικά κάθε προσπάθεια προκειμένου να σώσουν τον νεαρό.

    Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του που διατηρεί στην Πάτρα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή και τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες.

    Ο 22χρονος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ατρόμητο Λάππα και Πάτραι, ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αιτήσεις συμμετοχής εθελοντών Πατρινού Καρναβαλιού 2026

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής για...

    Στο πλευρό των παραγωγών ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος

    Συνάντηση με αντιπροσωπεία κτηνοτρόφων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είχε...

    Πάτρα: Συγκίνηση στον “Αγιο Ανδρέα”! Θρήνος στην κηδεία του Δημήτρη Χωρίτου – φωτό

    Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι από τον Ιερό...