ΠΑΤΡΑ: Το νέο εγχείρημα της Παρασκευής Κερασιώτη

    Ημερομηνία:

    Την δική της επιχείρηση πάνω στην μόδα και στο ρούχο ετοιμάζει η πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη.

    Το σούπερ μοντέλο που μάγεψε τους ειδικούς της μόδας στο GNTΜ, μετά από τις συνεργασίες που έκανε με μεγάλα brands και σημαντικές εταιρείες στο ρούχο και στις πασαρέλες, κάνει την δική της επιχείρηση.

    Φλίγκος

    Το γνωστοποίησε η ίδια με αναφορές που έκανε στους ακόλουθους της, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι πάρα πολύ όμορφο να είσαι ανεξάρτητη και να παλεύεις για τα όνειρα και τα θέλω σου, να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα».

    Πιο αναλυτικά, η Παρασκευή πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσε τους φανς της ότι ετοιμάζει τη δίκη της εταιρεία με ρούχα και θέλησε να ζητήσει τη στήριξη τους αλλά και ιδέες για το όνομα του brand της.

    GLEARNET

    Όπως είπε η ίδια, ήθελε εδώ και αρκετούς μήνες να προχωρήσει σε αυτό το νέο εγχείρημα αλλά συνεχώς κάτι γινόταν και δεν μπορούσε να το κάνει. Τόνισε ακόμα ότι αγαπάει πολύ την μόδα και τα ρούχα θα «τα κόβουμε εμείς, θα τα ράβουμε εμείς, δεν θα είναι τίποτα αγορασμένο από πουθενά».

    Η πατρινή καλλονή δεν έκρυψε την συγκίνηση της για το νέο της εγχείρημα, υπογραμμίζοντας ότι ξέρει ότι θα πρέπει να δουλεύει διπλάσιες ώρες για να στηρίξει την εταιρεία της και ότι στηρίζει πολλά στην βοήθεια των αδελφιών της.

    «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου λένε “μην το κάνεις, δεν θα τα καταφέρεις, δεν θα πάει καλά”. Το ξέρω ότι μπορεί να μην πάει καλά, όμως, εάν δεν το δοκιμάσω δεν θα μάθω και θέλω πάρα πολύ να σταθώ στα δικά μου τα πόδια. Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα, δεν είναι εύκολο, δεν είμαι καμία σχεδιάστρια. Εγώ θα το δοκιμάσω κι ελπίζω να πάει καλά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα ξοδεύουν οι ελληνικές οικογένειες σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα

    Το «καλάθι του μαθητή» όμως δεν είναι τσουχτερό μόνο εξαιτίας των τιμών...

    Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    2 μέρες, 2 stages, 14 συγκροτήματα: Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Προβολή της Α1 του Πόλο Ανδρών και Γυναικών από την ΕΡΤ

     Την ανάγκη ανάδειξης και ενίσχυσης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης,...

    Μέγα Σπήλαιο: Οι ύποπτες διαδρομές του ηγουμένου

    Εκτεταμένες έρευνες σε μονές και σε απομακρυσμένες εκκλησίες σε...