Πάτρα: Το Pink the City 2023 ετοιμάζεται – Τα σημεία εγγραφών για τη δράση

    Ημερομηνία:

    Στις 22 Οκτώβρη 2023 στις 10:30 π.μ. σας περιμένουμε όλους και όλες στη πλατεία Υψηλών Αλωνίων να βάψουμε τη πόλη ροζ με σύνθημα ” Αγάπα δυνατά τη ζωή ξανά!”

    Η εκδήλωση – θεσμός για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, επιστρέφει για 11η συνεχή χρονιά στους δρόμους της Πάτρας!

    Το Pink the City 2023 ετοιμάζεται. Το ροζ ποτάμι θα γεμίσει και φέτος τους δρόμους της πόλης μας για να στείλουμε και πάλι το ηχηρό μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

    Με τον συμβολικό μας περίπατο και τα χαρακτηριστικά pink t-shirt που κατακλύζουν την πόλη κατά χιλιάδες, την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου στοχεύουμε να κινητοποιήσουμε ακόμη περισσότερους φίλους και φίλες να λάβουν μέρος στην δράση μας απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

    Η Αυτοφροντίδα και η Αγάπη για τον Εαυτό, είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στο φετινό Pink the City 2023 ,με ιδιαίτερη μνεία αυτή τη φορά σε εκείνους τους άντρες-συζύγους, συντρόφους, πατέρες, γιους- που στάθηκαν δίπλα στη γυναίκα που νόσησε και νοσεί με καρκίνο μαστού. Για αυτό το λόγο ντύνουμε το εικαστικό μας στα μπλε και τους προσκαλούμε όλους να στείλουν το δικό τους μήνυμα υπερ της Πρόληψης κα της Έγκαιρης Διάγνωσης.

    H δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

    Για οnline εγγραφές δείτε εδώ.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τους αντιπάλους στη regular season του Basketball Champions League για τη σεζόν 2025-2026 έμαθε ο Προμηθέας

    Τους αντιπάλους στη regular season του Basketball Champions League για τη...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μπαράζ επιθέσεων λύκων, σε απόγνωση οι κάτοικοι – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα στο Αυλάκι του Ορεινού Βάλτου. Λίγα...

    Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ έκλεισε 27 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της – Η ανάρτησή της

    27 χρόνια γάμου έκλεισε με τον σύζυγό της η Μπάρμπαρα...

    Η Αίγυπτος ζητά παρέμβαση της Ουάσινγκτον στον Χαφτάρ, για να μην υπογράψει το Τουρκολιβυκό Μνημόνιο

    Σε διπλωματικό μαραθώνιο, προκειμένου να μην επικυρωθεί το τουρκολιβυκό...