ΠΑΤΡΑ: Το πλήρωμα 17 ο διοργανωτής του 59ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού

    Ημερομηνία:

     

    Το πλήρωμα 17 (ΜΠΑΛΟΝΑΔΕΣ) με υπεύθυνους τους Μαρία Χριστοπούλου και Φοίβο Ράγκο θα αναλάβει τη διοργάνωση του 59ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, του ιστορικού παιχνιδιού του Πατρινού Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί στην ερχόμενη διοργάνωση.

    Το πλήρωμα 17 ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας μετά από την απόφαση της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ να απευθυνθεί με τη σειρά στα πληρώματα σύμφωνα με την κατάταξη τους στη γενική βαθμολογία του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

    Εξάλλου στην ίδια συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε να οριστεί το μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 Σπύρος Κρότσης ως υπεύθυνος για τη συνεπικουρία της Κ.Ε.ΔΗ.Π. σε θέματα επικοινωνίας στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 59ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα Θρίλερ με γυναίκα που… δεν άντεχε

    Σε νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε το απόγευμα της Τρίτης...

    Αταμάν για το ξέσπασμα του Γιαννακόπουλου: Τον ευχαριστώ, μου έδωσε κίνητρο

    Ο Παναθηναϊκός κατάφερε και επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Telekom Center...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5-2-2026

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 82 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/2/2026...