ΠΑΤΡΑ: Το “σάντουιτς” κερδίζει το πιτόγυρο! Ανατροπή στην αγορά των fast food

    Ημερομηνία:

    Το «πιτόγυρο» στην Πάτρα «εκτινάχτηκε» στα 3,30 ευρώ, ένα απλό σουβλάκι (καλαμάκι) κοστίζει 2 € (μέχρι και 2,10 το βρήκαμε), οπότε πολλοί πατρινοί και φοιτητές της πόλης δείχνουν να επιστρέφουν σε παλιές συνήθειες. Τότε που μεσουρανούσε το σάντουιτς στο «Piazza» της πλατείας Τριών Συμμάχων, το «Twetty» και το «Snoopy» στην Αγίου Ανδρέου κ.λπ.

    Πλέον, το απλό σάντουιτς πωλείται προς 2,50 € και έχει την τιμητική του. Τα ριγανάτα και φραγκφούρτης χορταίνουν ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν 6 € για 3 σουβλάκια, με τα οποία μπορεί και να μην χορτάσουν.

    Οσο για την πίτα, λόγω ανατιμήσεων μειώθηκε «τεχνημέντως» το βάρος της και κάποιο «καλό στομάχι» θέλει 6,60 €. Αλλά ακόμη και διπλή να πάρει (με διπλό ζυμάρι), θα πρέπει να πληρώσει 4 € τη μία!

    Η λύση του λεγόμενου «βρώμικου» φαίνεται η καλύτερη από πλευράς στομαχιού και οικονομικότερη. Δεν είναι τυχαίο πως ουρές σχηματίζονται σε fast food, όπως στην Αγίου Ανδρέου, προκαλώντας ακόμα και κυκλοφοριακό κομφούζιο.
    Από την άλλη, οι «ντελίβερι» παραγγελίες δεν προλαβαίνουν να «φορτώνονται», με παραγεμισμένα ψωμάκια!

    Οι ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες δεν μπορούν να απορροφηθούν στις ψησταριές, που βλέπουν διαρκώς την πελατεία τους να μειώνεται, ενώ αρκετές οδηγούνται σε λουκέτα!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διάσημα ερωτικά τρίγωνα που προκάλεσαν σάλο από τον 16ο αιώνα έως σήμερα

    Ερωτικά τρίγωνα που προκάλεσαν σκάνδαλο στην εποχή τους και...

    Στύση: Πέντε πράγματα που αλλάζουν μετά τα 50 – Τι να προσέξετε

    Το πέρασμα στη μέση ηλικία θα αφήσει το αποτύπωμά...

    Ποια επαγγέλματα «τού δίνουν και καταλαβαίνει» στο κρεβάτι

    Σε αναπάντεχα συμπεράσματα κατέληξε βρετανική έρευνα αναφορικά με τις σεξουαλικές...

    Η μελαχροινή καλλονή που “βομβαρδίζει” καθημερινά το Instagram!

    Η Nina Serebrova, εκτός από τη φήμη της στη...