Πάτρα: Το “βρώμικο” του καρναβαλιού!

    Ημερομηνία:

    Υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις και η επόμενη μέρα να δείχνει την πραγματικότητα, σε σχέση με το τι άφησε το καρναβάλι στην εστίαση.

    Παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των καταστηματαρχών και αρμόδιων αρχών για ελέγχους και πάταξη του παράνομου εμπορίου και των υπαίθριων ψησταριών, φαίνεται ότι όλα αυτά έμειναν στα λόγια!

    Ακόμα και στην Μαιζώνος η οποία είχε πεζοδρομηθεί, μπροστά από την Μητρόπολη, για 2η χρόνια, στήθηκαν…. υπαίθριες καντίνες με φορτηγά-ψυγεία παρκαρισμένα στο σημείο, καθώς προφανώς είχαν τις προμήθειες! Πεζόδρομος και απαγόρευση για τα οχήματα, όμως οι καντίνες δούλεψαν κανονικά! Αλήθεια, έλεγξε κάνεις από υγειονομικής πλευράς, αν ήταν όλα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις; Είχε δοθεί άδεια από κάποια αρχή; Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν γιατί στις συσκέψεις, οι υπαίθριες ψησταριές απαγορευόταν δια ροπάλου!

    Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Και τι δεν είδαμε και φέτος στο καρναβάλι. Έψηνε οποίος ήθελε. Από καφέ (ακόμα και take away), από φούρνους, μέχρι και… κρεοπωλεία. Ψησταριές έξω, τοποθετημένες ακόμα και δίπλα από κάδους σκουπιδιών, χωρίς φυσικά κανείς να γνωρίζει που είχαν διατηρηθεί τα κρέατα μέχρι να πέσουν στην φωτιά.

    Από την άλλη τα καταστήματα εστίασης. Που έβλεπαν τους άλλους να “κονομάνε” και οι ίδιοι να βαράνε μύγες και να αναρωτιούνται. Τέτοιο καρναβάλι θέλουμε;

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΕΠΕ: Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από την ακρίβεια – Ποιες δαπάνες κάνουν τα φτωχότερα νοικοκυριά και ποιες τα πλουσιότερα

    Η ακρίβεια χτυπά τους πιο οικονομικά αδύναμους πολίτες αναφέρει, μεταξύ άλλων η...

    Αγία Παρασκευή: Σε στενό κύκλο ατόμων του καθηγητή στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία – Είχε συνεργό ο δράστης

    Σε άλυτο γρίφο παραμένει για το ελληνικό FBI η δολοφονία του Πολωνού καθηγητή, τρία 24ωρα μετά την...

    ΠΑΤΡΑ: Πέρασε με κόκκινο και “κάρφωσε” άλλο όχημα – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο ατύχημα τη νύχτα στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου...

    «Το Μεγάλο Παιχνίδι» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

    Το φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Πάτρας συνεχίζεται στις 9.30 το...