Πάτρα – Το θέατρο Σκιών, έδωσε τη δική του «ανάγνωση» στα μηνύματα της επανάστασης του ’21 (φωτο)

    Ημερομηνία:

    Το θέατρο Σκιών, έδωσε τη δική του «ανάγνωση» στα μηνύματα της επανάστασης του ’21, μέσα από μία ιδιαίτερη παράσταση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του  Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στην Αγορά «Αργύρη». 

    Η παράσταση ήταν ενταγμένη στις δράσεις που συνοδεύουν την ταυτόχρονη φιλοξενία στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και στη Δημοτική Πινακοθήκη, της έκθεσης «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», που οργανώνουν το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός .

    Φλίγκος

    “Ανέβηκε” για πρώτη φορά από το «Μαύρο Θέατρο της Πάτρας» με τον καραγκιοζοπαίχτη – εικαστικό Κώστα Μακρή και είχε τίτλο «Ο Καπετάν Στράτος – Η αναγνώριση των δύο αδελφών». Την παράσταση «έντυσαν» μουσικά, ο Κωστής Στεφανόπουλος (λαούτο – φωνή), Γιάννης Φωτόπουλος (μπουζούκι» και Πέννη Γεωργοπούλου (Σαντούρι).

    Η έκθεση «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/