ΠΑΤΡΑ: Τον δάγκωσε μαύρη χήρα!

Ημερομηνία:

Ένας 36χρονος  φέρεται να τσιμπήθηκε από αράχνη «μαύρη χήρα» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

PHILOXENIA

O άνδρας που διαμένει σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, αρχικά ένιωσε μερικά συμπτώματα, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί του είπαν πως είναι κολικός.

Οι ενοχλήσεις επέμεναν και ο αγροτικός γιατρός του συνέστησε να πάει στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, διότι πιθανώς να τσιμπήθηκε από το συγκεκριμένο είδος αράχνης με το τοξικό δηλητήριο.

Αυτό που συμπεραίνεται, είναι πως δεν γίνονται διακριτά τα συμπτώματα από το τσίμπημα της αράχνης, με αποτέλεσμα να ζητείται η συγκατάθεση του ασθενούς για να προχωρήσουν στην χορήγηση αντίδοτου και να μην επιδεινωθεί η υγεία του.

Για την εξέλιξη της υγείας του   και για το αν πράγματι υπάρχει δηλητήριο στον οργανισμό του, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Άβα Γαλανοπούλου: Η νέα εμφάνιση μετά την ανησυχία για την υγεία της

Χαμογελαστή και ιδιαίτερα ευδιάθετη πόζαρε η Άβα Γαλανοπούλου στο πλευρό της Κατερίνας...

Δούκισσα Νομικού: Μας έδειξε το λαχταριστό και υγιεινό πρωινό της

Με ένα χορταστικό και άκρως καλοκαιρινό πρωινό θέλησε να...

Δεν είναι μόνο ο Μαζωνάκης! Άλλος ένας θάνατος σε ιδιωτικό ιατρείο που συγκλόνισε το πανελλήνιο – φωτο

Οθάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη, αλλά παράλληλα έχει...

Ενέργεια από το Παναχαϊκό, αξία για την τοπική κοινωνία

Ο μετασχηματισμός του ενεργειακού μοντέλου προϋποθέτει στροφή προς τις...