ΠΑΤΡΑ: Τον έδεσαν, τον “σκότωσαν” στο ξύλο και τον εγκατέλειψαν δεμένο σε ερημική περιοχή! Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ 35χρονος

    Ημερομηνία:

    Θρίλερ με τον άνδρα που βρέθηκε χτυπημένος και δεμένος με καλώδιο και κορδόνια σε χέρια και πόδια, το απόγευμα της Δευτέρας, στο Παυλόκαστρο Πατρών.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    Στην Ασφάλεια Πατρών καταβάλλουν προσπάθειες  να διαλευκάνουν την υπόθεση, αν και η κατάσταση της υγείας του θύματος της επίθεσης δυσχεραίνει την πορεία των ερευνών τους. Η ταυτοποίηση του θύματος παραμένει άγνωστη για την ώρα.

    Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως κάποιος ή κάποιοι, για άγνωστο λόγο, τον έδεσαν με  κορδόνι στα χέρια και με καλώδιο στα πόδια, τον χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν σε μια ερημική περιοχή. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν στοιχεία από την περιοχή προκειμένου να «φωτίσουν» την σκοτεινή υπόθεση.

    Το χρονικό

    Ο άνδρας, βρέθηκε χτυπημένος και δεμένος στα χέρια και στα πόδια, από διερχόμενο οδηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει χτυπήματα στο σώμα, πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο, όπως και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο σημείο έφτασε δύναμη της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

    Ο τραυματίας δεν είναι σε θέση να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς για το τι συνέβη, με τους τελευταίους να ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος, για το τι ακριβώς έχει συμβεί στον συγκεκριμένο άνδρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...