ΠΑΤΡΑ – ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: Ερευνα για σεξουαλική παρενόχληση από εκπαιδευτικό – στέλεχος της εκπαίδευσης

    Ημερομηνία:

    Αντιμέτωπος με σοβαρότατες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση καθηγητριών βρίσκεται στέλεχος της Εκπαίδευσης, στη Δυτική Ελλάδα και του θέματος έχει επιληφθεί, ήδη, η Περιφερειακή Διεύθυνση, η οποία έχει διατάξει Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

    Φλίγκος

    Ο  διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΔΕ Νικόλαος Δελέγκος επιβεβαίωσε το γεγονός, αποφεύγοντας ωστόσο να τοποθετηθεί, καθώς έχει διατάξει την ΕΔΕ.
    Το πόρισμα είναι αυτό, που θα δείξει εάν το περιεχόμενο των καταγγελιών επιβεβαιώνεται και κυρίως αν αποδεικνύεται.

    GLEARNET

    Μέχρι βέβαια τη στιγμή, που έγιναν οι σχετικές καταγγελίες στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και ξεκίνησε άμεσα ο κύκλος του ελέγχου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΔΕ, έχει ανατεθεί σε στέλεχος της Εκπαίδευσης του Νομού της Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος είναι στο στάδιο της κλήσης εμπλεκομένων για τη λήψη των προβλεπόμενων καταθέσεων.

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Μαρίνα Ριζογιάννη)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε 15 χρόνια «χάθηκαν» 185 ελληνικές ναυτιλιακές – Λιγότερες αλλά μεγαλύτερες

    Επιμένει η τάση μείωσης του αριθμού των ελληνικών ναυτιλιακών...

    Κάτω από 1.000 ευρώ παίρνουν 6 στους 10 στον ιδιωτικό τομέα

    Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών: το 62% των εργαζόμενων...

    Εκπαίδευση: Διορίστηκαν και πήραν άδεια – Δεν μπήκε στην αίθουσα 1 στους 4 νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικούς – Tα στοιχεία για την Δυτική Ελλάδα

    Πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο του διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση, και ζήτησαν άδεια....

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχασε τον...