ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Ο Νίκος Βασιλείου βούτηξε και έσωσε άνθρωπο κοντά στον Ιστιοπλοϊκό

    Ημερομηνία:

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος του αθλητισμού έσωσε λουόμενο στην περιοχή μας. Θυμάστε τις ηρωικές προσπάθειες των πολιστριών της ΝΕΠ, Μαρίας και Ναυσικάς Μπαλάτσα, αλλά και πιο πρόσφατα την ριψοκίνδυνη Ντένια Κουρέτα, οι οποίες έσωσαν συμπολίτες μας από βέβαιο πνιγμό.

    Πριν από λίγη ώρα είχαμε μια ακόμη διάσωση λουομένου, αυτήν την φορά στην θαλάσσια περιοχή κοντά στην Πλαζ, όταν ηλικιωμένος εντοπίστηκε να κινδυνεύει ενώ κολυμπούσε μπροστά από μπαρ γνωστού πατρινού επιχειρηματία λίγο πιο δίπλα από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Πατρών.

    Για καλή του τύχη, στην περιοχή γυμναζόταν ο πατρινός καθηγητής φυσικής αγωγής και μέλος του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, Νίκος Βασιλείου, ο οποίος αμέσως είδε τον κίνδυνο και έσπευσε να βοηθήσει. Ο παλιός διεθνής διαιτητής πόλο και νυν μέλος της ΚΕΔ/ΚΟΕ βούτηξε χωρίς να διστάσει στο νερό και έβγαλε από την θάλασσα τον ηλικιωμένο, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες.

    Στον χώρο έφτασε και το ΕΚΑΒ κι όλα δείχνουν ότι ο ηλικιωμένος είναι καλά στην υγεία του.

    Οπως βλέπετε, ο υγρός στίβος είναι πάντα έτοιμος να σώσει ανθρώπινες ζωές!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τούρκος συνελήφθη για τον βιασμό γυναίκας σε παραλία

    Στη σύλληψη ενός Τούρκου προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές για...

    Εμμανουήλ Καραλής: Πήρε το πτυχίο του στο μάρκετινγκ – «Μάνα… το πήρα!»

    Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης σημείωσε μία ακόμα επιτυχία, όμως αυτή τη φορά όχι...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αγρια ληστεία σε βάρος 41χρονου! Τον ξυλοκόπησαν και του πήραν χρήματα

    Στιγμές… απόλυτου τρόμου έζησε ένας 41χρονος εργάτης γης από το Μπανγκλαντές,...

    Η Ρία Ελληνίδου και η viral χορεύτριά της σε τουρκικούς ρυθμούς – Δείτε βίντεο

    Η viral χορεύτρια  της Ρίας Ελληνίδου, Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη δημοσίευσε βίντεο στο...