ΠΑΤΡΑ: Του έβαζαν στάχτη στον καφέ και κόπρανα στο κρεβάτι του! ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

    Ημερομηνία:

    Παγωμένος ο κόσμος της Κεφαλονιάς, και όχι μόνο, από την αποκάλυψη του πατέρα του νεαρού φαντάρου Κυριάκου Ευαγγελάτου ο οποίος  είπε ότι ο θάνατος του παιδιού του το περασμένο Σάββατο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και έπεσε στη θάλασσα στην Κεφαλονιά, δεν ήταν ατύχημα, αλλά αυτοχειρία, εξαιτίας του bullying που δεχόταν από φαντάρους και αξιωματικούς στο στρατό που υπηρετούσε σε μονάδα της Πάτρας.

    Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από τις μαρτυρίες συγγενών και φίλων, αποδεικνύουν ότι ο 23χρονος δεχόταν απίστευτα καψόνια και όχι μέσα στο «πλαίσιο», θα μπορούσε να πει κανείς, της σκληραγώγησης και πειθαρχίας που συνηθίζεται στο στρατό.

    Ο Κυριάκος, αυτός ο αγαθός γίγαντας των σχεδόν 2 μέτρων, το ευγενικό και χαμογελαστό παιδί από το Ληξούρι, παρουσιάστηκε πριν από περίπου 6 μήνες στον στρατό για να υπηρετήσει τη θητεία του. 

    Από τη στιγμή που βρέθηκε στον Έβρο και μετά η συμπεριφορά του, άλλαξε άρδην, σύμφωνα με φίλους και συγγενείς.  Η αλλαγή αυτή οφειλόταν σε απίστευτα καψώνια που γίνονταν εις βάρος του, για τα οποία ενημέρωνε τους φίλους του στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του 23χρονου στα καψόνια που του γίνονταν ήταν να του βάζουν στάχτη στον καφέ του μέχρι και ακαθαρσίες από κόπρανα στο κρεβάτι του!

    Ο Κυριάκος ήταν ένα παιδί αρκετά ευαίσθητο μη μπορώντας να αντεπεξέλθει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ήρθε από την Πάτρα, όπου υπηρετούσε, με 7ημερη άδεια και έμεινε για δυο ημέρες στην Αθήνα με τον αδελφό του, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα υγείας να αντιμετωπίσει. Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ έφθασαν στην Κεφαλονιά. Το βράδυ εκείνο μίλησε στους γονείς του για όλα όσα του συνέβαιναν. Σύμφωνα με πληροφορίες το Σάββατο το πρωί ξύπνησε με άλλη διάθεση μη δείχνοντας το τι είχε αποφασίσει να κάνει. Έφαγε όλη η οικογένεια μαζί, γέλασαν, τραγούδησαν και προς το μεσημέρι τους είπε ότι φεύγει για να δει την κοπέλα του. Φίλησε ένα ένα τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία δεν έδωσαν σημασία μιας και Κυριάκος ήταν διαχυτικός με αγκαλιές και φιλιά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε από το Ληξούρι με προορισμό το Αργοστόλι, για να συναντηθεί με την κοπέλα του στην οποία είχε πει να τον περιμένει στο δρόμο.

    Πράγματι ο Κυριάκος, πέρασε με το αυτοκίνητο από το σημείο που τον περίμενε η κοπέλα του, αλλά δεν σταμάτησε. Είχε πάρει απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, ρίχνοντας το αυτοκίνητό του στη θάλασσα.

    Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στα παγωμένα νερά της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου απέναντι από το Αργοστόλι, όταν δύτης του Λιμενικού βρήκε το πτώμα του Κυριάκου μέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητό του.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στις 115 οι νεκρές μαθήτριες από το πλήγμα σε δημοτικό σχολείο στη Μινάμπ του Ιράν, δείτε βίντεο

    Στους 115 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από το πλήγμα σε δημοτικό...

    Η ανάρτηση της Καρυστιανού για την κόρη της, Μάρθη: Όσα δεν την άφησαν από τον Σύλλογο των Τεμπών να πει σήμερα το πρωί

    Σε ανάρτηση προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού για την κόρη της Μάρθη,  η...

    Φωτιά στο ξενοδοχείο Μπουρτζ αλ Αράμπ του Ντουμπάι: Χτυπήθηκε από ιρανικό drone, δείτε βίντεο

    Φωτιά στους πρώτους ορόφους του εμβληματικού ξενοδοχείου Μπουρτζ-αλ-Αράμπ προκάλεσε...

    Τρομερός Καραλής στην Παιανία: Πέταξε στα 6,17μ και «διέλυσε» το πανελλήνιο ρεκόρ, βίντεο

    Τρομερός Εμμανουήλ Καραλής! Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ πήδηξε στα 6,17μ  στο...