ΠΑΤΡΑ: Του πέρασαν χειροπέδες! Αρπαξε την σύντροφό του από το λαιμό μέσα στο Νοσοκομείο! Σάλος με γνωστό Πατρινό

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη ενός 36χρονου με την κατηγορίοα της ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

    Σε βάρος του άνδρα σχηματίκστηκε δικογραφία σύμφωνα με την οποία βιαιοπράγησε σε βάρος της συντρόφου του δύο φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Την δεύτερη μάλιστα μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου ο κατηγορούμενος είχε διακομιστεί μετά από το πρώτο επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου είχε επιτεθεί και πάλι στη σύντροφό του.

    Να σημειωθεί μάλιστα πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης σε βάρος της γυναίκας στο Νοσοκομείο, ο 36χρονος, γνωστός από παλαιότερη συμμετοχή του σε κυκλώματα της νύχτας, φέρεται να την έπιασε από τον λαιμό, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

    Να θυμίσουμε ότι επεισοδιακή ήταν η διακομιδή του 36χρονου στο Νοσοκομείο προχθές το βράδυ (ύστερα από το πρώτο επεισόδιο σε βάρος της συντρόφου του)

    Οι γιατροί ήταν αδύνατον να τον εξετάσουν και του δώσουν τις πρώτες βοήθειες καθώς ο άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση υπερδιέργεσης.

    Το επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση σε ασθενείς και συνοδούς που βρίσκονταν στο χώρο του νοσοκομείου αλλά και στο προσωπικό που κάλεσε την Αστυνομία.

    Αστυνομικοί μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν τελικά να τον συγκρατήσουν προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Να ελεγχθούν τα δένδρα στα Ψηλαλώνια

    Μήπως θα πρέπει να ελεγχθούν από τον τομέα Πρασίνου...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το κορίτσι που “έπιασε” 19.250 μόρια στις πανελλαδικές

    Μία από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες (19.250) στη Δυτική Ελλάδα...

    ΠΑΤΡΑ: Βρείτε ένα τρόπο… επικοινωνίας

    Το σίριαλ του Δημοτικού Συμβουλίου... επαναλήφθηκε και εκτός συνεδριάσεων....