ΠΑΤΡΑ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ: Πέθανε κοριτσάκι 19 μηνών! Εδινε μάχη στο Ρίο από την Πέμπτη! Σοκ για τη μάνα που κατέρρευσε!

    Ημερομηνία:

    Σοκ και μεγάλη θλίψη προκάλεσε ο θάνατος κοριτσιού 19 μηνών το οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών, διασωληνωμένο!

    Τα αίτια θανάτου του   είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι στέρησε τη ζωή του παιδιού το οποίο είχε διαγνωστεί  θετικό και στον κορωνοϊό.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο καθώς έπεσε το επίπεδο συνείδησής του και διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου δόθηκε μάχη μέχρι και χθες που κατέληξε.

    Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα που συνδέονται δηλαδή με τον κορωνοϊό, ώστε να αποδοθεί στον covid η πάθησή του.

    Το παιδί μεταφέρθηκε στην Πέμπτη στο Ρίο και κατέληξε τη Δευτέρα βυθίζοντας στη θλίψη και τα ερωτηματικά την οικογένειά του. Μάλιστα στην γειτονιά στην Αγία Τριάδα οι περίοικοι ξεσηκώθηκαν ακούγοντας τη μάνα του παιδιού να “ουρλιάζει” από τον βαθύ πόνο. Η οικογένεια έχει άλλο ένα παιδάκι 5 ετών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Για 4 βιασμούς κατηγορείται ο γιος της πριγκίπισσας

    Ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας Μέτε-Μάριτ,  Μάριους Μποργκ Χόιμπι, κατηγορείται...

    «Πώς ένα τρίο με βοήθησε να ξεπεράσω τον δύσκολο χωρισμό μου»

    Φαίνεται πώς όλο και περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει και...

    Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

    Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου. Μετά την πυρκαγιά που απείλησε το...

    Δυτική Αχαΐα: Υπόμνημα Αλεξόπουλου σε Κατσαφάδο- Ζητά έκτακτη χρηματοδότηση

    Υπόμνημα με την πλήρη καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν...