ΠΑΤΡΑ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ: Πέθανε κοριτσάκι 19 μηνών! Εδινε μάχη στο Ρίο από την Πέμπτη! Σοκ για τη μάνα που κατέρρευσε!

    Ημερομηνία:

    Σοκ και μεγάλη θλίψη προκάλεσε ο θάνατος κοριτσιού 19 μηνών το οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών, διασωληνωμένο!

    Τα αίτια θανάτου του   είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι στέρησε τη ζωή του παιδιού το οποίο είχε διαγνωστεί  θετικό και στον κορωνοϊό.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο καθώς έπεσε το επίπεδο συνείδησής του και διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου δόθηκε μάχη μέχρι και χθες που κατέληξε.

    Φλίγκος

    Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα που συνδέονται δηλαδή με τον κορωνοϊό, ώστε να αποδοθεί στον covid η πάθησή του.

    Το παιδί μεταφέρθηκε στην Πέμπτη στο Ρίο και κατέληξε τη Δευτέρα βυθίζοντας στη θλίψη και τα ερωτηματικά την οικογένειά του. Μάλιστα στην γειτονιά στην Αγία Τριάδα οι περίοικοι ξεσηκώθηκαν ακούγοντας τη μάνα του παιδιού να “ουρλιάζει” από τον βαθύ πόνο. Η οικογένεια έχει άλλο ένα παιδάκι 5 ετών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Η αστυνομία συνέλαβε άνδρα που άρπαζε μηχανάκια από ντελιβεράδες

    Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο ρομά, που είχε γίνει...

    Αυτό είναι το μεγάλο ντέρμπι του street food στην Ελλάδα

    Το φαγητό πλέον δεν είναι μόνο η γεύση αλλά...

    Νέα Lamborghini Temerario: Στυλ, φαντασία και 0-100 σε 2,7 δευτερόλεπτα

    Η Lamborghini Temerario Hybrid επιβάλλεται. Η αεροδυναμική της σιλουέτα...

    ΔΕΘ 2025: Ώδινεν όρος και έτεκε μυν

    Του Θέμη Μπάκα Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, για μια...