ΠΑΤΡΑ: Τραγούδια που έφεραν μνήμες από την Μικρασία “πλημμύρισαν” την Ιχθόσκαλα

    Ημερομηνία:

    Τραγούδια που έφεραν στο προσκήνιο μνήμες από την Μικρασία και «παντρεύτηκαν» με την ελλαδική πραγματικότητα,  είχαν την τύχη να απολαύσουν το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου στην «Ιχθυόσκαλα» της Πάτρας εκατοντάδες φίλοι της μουσικής.

    Με φόντο τον πατραϊκό και το ολόγεμο φεγγάρι του Ιουνίου, ο «Πολυχώρος» πολιτισμού μέσα από  τις μοναδικές ερμηνείες της Άννης Ονουφρίου, του  Σταύρου Ναθαναήλ, της Σοφίας Καμαγιάννη και του Αλέξη Χατζηαποστόλου γέμισε μελωδίες, με  το κοινό που κατέκλυσε το «Νότιο Πάρκο» να ζει μία ξεχωριστή βραδιά.

    Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη η οποία απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας Πρασίνου, Καθαριότητας και  Ανακύκλωσης Νίκος Ασπράγκαθος, η πρόεδρος της Κοινωφελούς «Καρναβάλι Πάτρας» Ήρα Κουρή, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη διοικήσεων οργανισμών.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θεία Λειτουργία απόψε για τον Πάπα Φραγκίσκο

    Η κοινότητα των Καθολικών, στην Πάτρα πενθεί για την...

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΡΙΟ: Επιχειρηματίας με δάσκαλο πολεμικών τεχνών… και έπεται μήνυση

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b4/  

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: ΠΝΟ: Καταγγέλλει σωρηδόν παραβίαση των μέτρων ασφαλείας

    Από την πλευρά της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ζητά...

    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ: Κειμήλια δίπλα σε κουβάδες με νερό

    Από την παράταξη Κώστα Σβόλη λάβαμε το εξής: Τα εκθέματα...