ΠΑΤΡΑ: Τρελή καταδίωξη κλεμμένης BMW απο μάντρα της Κανελλοπούλου! Στα πόδια το έβαλε ο οδηγός!

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Στο Πετρωτό, σε καταστημα πώλησης αλουμινίων κινήθηκε ύποπτο όχημα…

    Σύμφωνα με πληροφορίες  στη θέα του περιπολικού το ύποπτο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα.

    Η καταδίωξη ξεκίνησε… Από το Πετρωτό, στην Πατρών – Κλάους, εν συνεχεία Καλαβρύτων και μέσω της μίνι Περιμετρικής η καταδίωξη του ύποπτου οχήματος συνεχίστηκε στη νέα εθνική οδό.

    Πέντε περιπολικά ακολουθούσαν το όχημα, ενώ στο μεταξύ στήθηκε μπλόκο στη νέα εθνική Πατρών – Αθηνών.

    Το όχημα που είχε αναπτύξει τρελή ταχύτητα, μπήκε στη παλαιά εθνική και κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη στροφή στον Χάραδρο, στο ύψος της Ιπποκράτους, χάνει ο οδηγός τον έλεγχο του οχήματος το οποίο προσκρούει. Ο δράστης, το εγκαταλείπει και αρχίζει να τρέχει. Ακολουθεί πλέον, πεζή καταδίωξη ενώ μετά από συντονισμένη επιχείρηση περιπολικό της Άμεση Δράσης, ακινητοποιεί τον δράστη και τον συλαμβάνει.

    Κατα τον έλεγχο στον αυτοκίνητο, βρέθηκε ότι ήταν γετάτο αλουμίνιο!

    Ενώ το αυτοκίνητο (ΒΜW) που είχε το “φορτίο” ήταν κλεμμένο από μάντρα αυτοκινήτων στην οδό Κανελλοπούλου.  Ο δράστης, όπως αποδείχθηκε, είχε κάνει διάρρηξη στη μάντρα, αρπάζοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στις 23/2 η εξ αναβολής Καρναβαλούπολη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

    Η αρχικά προγραμματισμένη για τις 26/1/2025 Καρναβαλούπολη με τίτλο...

    Κλήρωση ομάδων για την Παρέλαση των Μικρών 2025

    Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 17:30 στην...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 3/2/2025

    16:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 Ρότερνταμ 18:00 Novasports...

    Τέμπη: Τα μυστικά του πρώτου βαγονιού – Τα πρώτα συμπεράσματα του Πανεπιστημίου της Γάνδης για τα αίτια της φονικής έκρηξης

    Οι Βέλγοι επιστήμονες που ερευνούν τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη καταλήγουν...
    Best Shop