ΠΑΤΡΑ: Τρία βρέφη και μια 9χρονη με κορωνοϊό στην Παιδιατρική

    Ημερομηνία:

    Τρία βρέφη και μια 9χρονη από την Ηλεία νοσηλεύονται με κορωνοϊό στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Τα βρέφη είναι 3, 5 και 10 μηνών. Όλα έχουν θετικό μοριακό τεστ και μόνο το 5 μηνών βρέφος έχει βρεθεί θετικό με rapid test και αναμένεται το αποτέλεσμα του pcr.

    Tην ίδια ώρα το βρέφος της 23χρονης από τη Δυτική Αχαΐα που νοσηλεύται στο ΠΓΝΠ βγήκε αρνητικό στον κορωνοϊό και στον δεύτερο μοριακό έλεγχο ενώ υποστηρίζεται αναπνευστικα με ρινικό Cpap.

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 15χρονη από το Αγρίνιο με επιπλοκές στην καρδιά και η οποια προ τριων περίπου μηνών είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O Μητσοτάκης θα εκφωνήσει επικήδειο στην κηδεία Σαββόπουλου

    Ο Σαββόπουλος μπορεί να μη βόλεψε πάντοτε την Αριστερά, όπως και...

    Επεισόδια με κρότου λάμψης και χημικά στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης στο Μεταξουργείο, δείτε βίντεο

    Επεισόδια με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και...

    ΤτΕ: Κίνδυνος το Δημογραφικό – Απαιτούνται πρόσθετες παρεμβάσεις

    «Ανάσα» τα φορολογικά μέτρα για τα νοικοκυριά, αλλά και...