Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων από το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΙΦΝΕ (Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα Εντέρου), το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων στις 17, 18 και 19-5-2024.

    Την Παρασκευή 17 Μαΐου, θα γίνει ενημέρωση κοινού ενώ θα υπάρξουν και δραστηριότητες για τα παιδιά στην Πλατεία Γεωργίου, 17.30 με 20.30.

    Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με τίτλο «οι ΙΦΝΕ δεν έχουν σύνορα», στο “Σπίτι του Ηπειρώτη” στην οδό Μουρούζη 14-16, πλησίον της Καρόλου στην Πάτρα, με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από έγκριτους επιστήμονες.

    Συντονίστρια θα είναι η Ελένη Δεμερτζή, Γενική Γραμματέας του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας.Την δε Κυριακή 19 Μαΐου θα υπάρξει φωταγώγηση της Γέφυρας Χαριλάου Τρικούπη και συνάντηση μελών και φίλων του Σωματείου στο Ρίο για καφέ και συζήτηση στις 19.00.

    Το σύνθημα των εκδηλώσεων είναι: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας ανοίγουμε την αγκαλιά μας.

    GLEARNET
    Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων από το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας
    Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων από το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φίνος Φιλμ: «Σούζυ τρως, και ψεύδεσαι και τρως» – Το βίντεο για την Ημέρα Διατροφής

    Με αφορμή την Ημέρα Διατροφής σήμερα, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, η Φίνος Φιλμ έφτιαξε...

    Έπιασαν τον δολοφόνο 16χρονης στο Λονγκ Άιλαντ 40 χρόνια μετά το έγκλημα – Πώς τον συνέλαβαν χάρη σε ένα… καλαμάκι

    Στην εξιχνίαση του βιασμού και της δολοφονίας μιας 16χρονης κοπέλας το...

    Η Χάλι Μπέρι δείχνει πώς είναι το σώμα της στα 59 της χρόνια – Η φωτογραφία με μπικίνι

    Στα 59 της χρόνια η Χάλι Μπέρι δεν διστάζει να φορέσει...