Στον Αμπελώνα του Castro Clauss, εκεί όπου η ιστορία συναντά το παρόν και το μέλλον της πατραϊκής οινοποιίας. 

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026, είχα τη χαρά να παρευρεθώ στον Ανοιχτό Τρύγο στο ιστορικό Οινοκάστρο της Πάτρας, μια ξεχωριστή δράση που μας φέρνει πιο κοντά στην παράδοση, στον αμπελώνα και στον πολιτιστικό πλούτο του τόπου μας.
Η φετινή διοργάνωση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά τη δύσκολη στιγμή της μεγάλης πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss.
Σε τέτοιες στιγμές, η παρουσία μας έχει ιδιαίτερη αξία. Είναι μια έμπρακτη δήλωση στήριξης στην ιστορία, στους ανθρώπους και σε έναν εμβληματικό χώρο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της Πάτρας και της Αχαΐας.
Στηρίζουμε την Achaia Clauss. Στηρίζουμε την πατραϊκή οινοποιία. Στηρίζουμε την Αχαΐα



