ΠΑΤΡΑ: Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της Μαρίας Καραγιάννη! Πήγε στο Νοσοκομείο πριν το μοιραίο! Τι συνέβη εκεί;

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου.

    Σε βίντεο  καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης διαφημίστριας που ανασύρθηκε νεκρή από το λιμάνι της Πάτρας.

    Σύμφωνα με το βίντεο, στις 09:43 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, η 48χρονη φαίνεται να κρατά ένα σακίδιο στα χέρια της ενώ βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της, λίγο πριν φύγει από αυτό. Η γυναίκα φοράει μια ροζ ζακέτα και ένα λευκό σορτσάκι και ετοιμάζεται να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

    Η 48χρονη διαφημίστρια έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και μία φορά τον μήνα έκανε και μία ένεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Αφού πήγε στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη, έφυγε.

    Στις 12:45 αυτόπτης μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στο λιμάνι.

    Μετά τις 13:00, αφού το αυτοκίνητο είχε πέσει ήδη στο λιμάνι, ο γιος της γυναίκας ανέφερε στην κατάθεσή του πως του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο και τον ενημέρωσαν πως η μητέρα του «ήρθε εδώ, δεν ήθελε να μείνει και για να την κρατήσουμε χρειαζόμαστε εισαγγελική εντολή».

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλόε Καρντάσιαν: Έχω να κάνω σεξ πάνω από τρία χρόνια, δεν βγαίνω ραντεβού με κανέναν

    Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και την...

    Το κυνήγι του δολοφόνου: 6+1 εγκλήματα που βασάνισαν τους Πουαρό της ΕΛ.ΑΣ.

    Μετά την άγρια, διπλή δολοφονία του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ...

    17χρονη κατέρρευσε μετά από κατανάλωση αλκοόλ στη Σαντορίνη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (26/10) στη Σαντορίνη, όταν...

    Εκτίναξη τιμών στις πολυτελείς κατοικίες – Εως 100% σε 5 χρόνια

    Εως και διπλάσιες είναι οι τιμές πώλησης πολυτελών κατοικιών...