ΠΑΤΡΑ: Βιομηχανία ψευδών βεβαιώσεων σεξουαλικής κακοποίησης! Θύματα… διαζευγμένοι μπαμπάδες

    Ημερομηνία:

    Εναν καινούριο τρόπο φαίνεται πως έχουν βρει διαζευγμένες μητέρες προκειμένου να κερδίζουν την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς παίρνουν στα χέρια τους πλαστές βεβαιώσεις κακοποίησης ανηλίκων από τον πατέρα τους.

    Το ρεπορτάζ είχε αποκαλύψει το flamis.gr και μάλιστα εδώ και 3 μήνες όταν πατέρας από την Πάτρα είχε εξιστορήσει την περιπέτειά του.

    Η πρώην γυναίκα του τον είχε κατηγορήσει για κακοποίηση στο κοριτσάκι τους και μάλιστα είχε βεβαίωση και από γυναίκα… ιδιώτη παιδοψυχολόγο.Οι ψυχολόγοι του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας είχαν αντίθετη άποψη κι έτσι η καταγγελία… μπήκε στο αρχείο.

    Χθες, πολλά ΜΜΕ της Αθήνας αναφέρθηκαν σε αυτό. Σύμφωνα με αυτά, υπάρχουν μέχρι στιγμής εννέα πατεράδες, οι οποίοι έχουν καταφύγει σε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε να διερευνηθεί η εν λόγω υπόθεση και να σταματήσει η χορήγηση των ψευδών γνωματεύσεων που μάλιστα φαίνεται να προέρχονται από συγκεκριμένη ψυχολόγο.

    Οι διαζευγμένες μητέρες καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα τους, έχοντας τη γνωμάτευση από τη γνωστή ψυχολόγο, κερδίζοντας έτσι την επιμέλεια, με το φαινόμενο να «έχει πάρει διαστάσεις κοινωνικής μάστιγας», όπως τόνισε χθες στο MEGA η δικηγόρος Χριστίνα Φλώρου.

    Επί του θέματος τοποθετήθηκε και η κλινική ψυχολόγος, Αννα Κανδαράκη, λέγοντας: «Μην πέφτουν στην παγίδα οι γονείς, οι μαμάδες ή οι πατεράδες να νομίζουν ότι μπορούν να παραπλανήσουν το παιδί προκειμένου να κρατήσουν μακριά τον άλλο γονιό. Είναι εγκληματικό αυτό. Πάνε να καταστρέψουν τον μπαμπά και καταστρέφουν το ίδιο τους το παιδί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιες είναι οι συνηθέστερες αιτίες της επώδυνης στύσης;

    Οι επώδυνες στύσεις μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία και να...

    Το νέο μεγάλο project Πατρινού επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη

    Το νέο project της Dimand στη Θεσσαλονίκη -Το τρίτο της...

    Σεξουαλική ζωή: Τι δυσαρεστεί το 50% των γυναικών

    Πρόσφατη έρευνα σχετικά με την σεξουαλική ζωή των γυναικών,...

    Δυτική Ελλάδα: Πώς τα social media έγιναν ο «έφορος της νύχτας»

    Φωτογραφίες, stories, reels και ό,τι ανεβαίνει σε Facebook, TikTok...