ΠΑΤΡΑ: Βρέθηκαν 5 μολότοφ στην τσουλήθρα της Πλατείας! “Καβάντζα”… η παιδική χαρά

    Ημερομηνία:

    Την παιδική χαρά που βρίσκεται στην Πλατεία Όλγας επέλεξαν άγνωστοι προκειμένου να κρύψουν μια σακούλα που περιείχε 5 βόμβες μολότοφ.

    Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών κλήθηκαν στο σημείο από πατέρα, ο οποίος βρισκόταν στην παιδική χαρά με το παιδί του.

    Ο άνδρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία όταν εντόπισε κάτω από την τσουλήθρα μια σακούλα με τις 5 βόμβες.

    Η σακούλα απομακρύνθηκε από το σημείο από τους αστυνομικούς και εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έλεγχο.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι τη σακούλα με τις μολότοφ είχαν αφήσει εκεί άγνωστοι, με σκοπό να τις έχουν κρυμμένες σε “καβάντζα” προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν σε επίθεση που σχεδίαζαν τις αμέσως επόμενες ώρες.

    Το περιστατικό έχει προκαλέσει αυξημένη επαγρύπνηση στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop