ΠΑΤΡΑ: Βρέθηκε και άλλη χειροβομβίδα στη Ροδινή

    Ημερομηνία:

    Άλλη μία χειροβομβίδα από το ναυάγιο «Νέστος» ξεβράστηκε προ ημερών στην ακτή της Ροδινής τρομοκρατώντας τους κατοίκους.

    Έφτασε με το κύμα στην ακτή. Κλήθηκε η Αστυνομία και κατόπιν ειδικά εκπαιδευμένοι αυτοδύτες προκειμένου να διεξάγουν έρευνα σε αρκετά μεγάλη απόσταση της θάλασσας μην τυχόν βρεθούν κι άλλες χειροβομβίδες, κάτι που δεν συνέβη. Η μία και κατά σειρά τρίτη χειροβομβίδα που ξεβράστηκε παρελήφθη από αξιωματικούς του ελληνικού στρατού και μεταφέρθηκαν στην πρώην ΜΟΜΑ στον Ριγανόκαμπο προκειμένου να απενεργοποιηθούν.

    Το ναρκαλιευτικό «Νέστος» βυθίστηκε στις 23 Απριλίου του 1941 κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίθεσης από την ναζιστική αεροπορία της Λουφτβάφε. Είναι βυθισμένο σε όρθια θέση σε βάθος από 24 ως 48 μέτρα με την πλώρη του να βρίσκε- ται στο πιο βαθύ σημείο.

     

    GLEARNET

    ΠΑΤΡΑ: Βρέθηκε και άλλη χειροβομβίδα στη Ροδινή

     

     

    Πηγή: Εφημερίδα Αχαϊκή Πολιτεία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νίκη όνειρο πανηγύρισε ο Προμηθέας Πατρών μέσα στη Πολωνία επί της Λέγκια Βαρσοβίας

    Νίκη όνειρο πανηγύρισε ο Προμηθέας Πατρών μέσα στη Πολωνία επί της Λέγκια...

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...