ΠΑΤΡΑ: Βρήκαν τον εμπρηστή του Abbey; Δείτε ποιον έχει στο στόχαστρο η Πυροσβεστική

    Ημερομηνία:

    Ενας μήνας συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από την εμπρηστική ενέργεια στο καφέ – εστιατόριο «Abbey» στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρακαι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των τριών δραστών οι κινήσεις των οποίων, αλλά και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν,  έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας μεταξύ των οποίων και του ίδιου του καταστήματος, καθώς το καταγραφικό του εντοπίστηκε άθικτο, μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

    Η λύση του «γρίφου» ίσως να κρύβεται στο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και εμπρησμού που σημειώθηκε προσφάτως. Οχημα ιδιοκτησίας του «πρωταγωνιστή» έχει πολλές ομοιότητες με ένα από τα δύο που επέβαιναν οι εμπρηστές του «Abbey», ο ύποπτος φέρεται να επισκεπτόταν τον ίδιο χώρο άθλησης με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ ο σωματότυπός του προσομοιάζει χαρακτηριστικά μ΄ έναν από τους «3». Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τυχαίες συμπτώσεις, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα οι Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το κάθε «ίχνος» που θα τους οδηγήσει στους δράστες.

    Επιπλέον, τα ευρήματα που αναμένεται να προκύψουν από τις σαρώσεις στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που «καλύπτουν» την πλατεία Υψηλών Αλωνιών και την ευρύτερη περιοχή, επιχειρείται ν’ «αποτυπωθούν» τα ενεργά στίγματα κινητών τηλεφώνων, που τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου εξέπεμπαν από το σημείο.

    Από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει αναλυθεί από τους ανακριτικούς υπάλληλους της Ασφάλειας και της Πυροσβεστικής, φαίνεται πως ο δικυκλιστής που «ανέβηκε» την Αθανασίου Διάκου μέσω της Γούναρη και οι επιβάτες του ΙΧ, πριν «χτυπήσουν», κινήθηκαν τουλάχιστον δυο φορές περιμετρικά της πλατείας. Στη συνέχεια τα δυο οχήματα απομακρύνονται μέσω της οδού Μεσολογγίου και χάνονται στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου.

     

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Μαρία Παπαγιαννακοπούλου)

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: «Ογκολογική εγκατάλειψη»

    Ζήτημα «ογκολογικής εγκατάλειψης της Δυτικής Ελλάδας», θέτει ο πρόεδρος...

    ΠΑΤΡΑ: Το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου στον Γιάννη Καρβέλη

    Εγραψε ο Μάκης Κατσιγιάννης: Επίσκεψη του Προέδρου και του...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: “Βούλιαξε” η Σουρωτή για τον Αγιο Παϊσιο

    Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα στην Ιερά Μονή...

    Σκανδάμης για Άσυλο: Ανήσυχος από το «παρών» του ΠΑΣΟΚ

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Διδάκτωρ Νομικής και Στέλεχος...