Πάτρα: Ξανά υποψήφιος ο Πέτρος Ψωμάς το 2028

    Ημερομηνία:

    Αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών στον Δήμο Πατρέων έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς και το «σπιράλ», διαδοχικά στα όργανα της παράταξης, με μαζική συμμετοχή στελεχών και μελών, τα οποία εξέφρασαν απόψεις και κάνοντας αυτοκριτική, παρατηρήσεις και σχόλια για λάθη ή παραλείψεις.

    Εγινε παραδεκτό πως δεν επετεύχθη ο στόχος για είσοδο στον β’ γύρο, αποδίδοντας αυτό στην εκ νέου επικράτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στα υψηλότερα ποσοστά παρατάξεων με κομματικό πρόσημο και την αυξημένη αποχή. Αισιόδοξο μήνυμα χαρακτηρίστηκε ο υπερδιπλασιασμός των ψηφοφόρων της παράταξης, από το 6% το 2019 στο 15%.

    Ο Π. Ψωμάς ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη της αποτυχίας, δηλώνοντας: «Για λάθη ή παραλείψεις άλλων, η ευθύνη επιστρέφει στον επικεφαλής, που ενέκρινε πρόσωπα, οργάνωση, στρατηγική και επικοινωνία», μιλώντας για συνέχιση της πορείας της ανεξάρτητης παράταξης. «Η συμμετοχή στις επόμενες εκλογές θεωρείται δεδομένη» ειπώθηκε.

    Το «σπιράλ» θα εκπροσωπείται από 4 δημοτικούς και 4 διαμερισματικούς συμβούλους στην αντιπολίτευση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...

    Καταδικάστηκαν πατέρας και γιος που ξυλοκόπησαν εργαζόμενο στο κοιμητήριο Ευόσμου κατά τη διάρκεια εκταφής

    Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκαν πατέρας και γιος που ξυλοκόπησαν άγρια δημοτικό υπάλληλο...