Πάτρα: Ξεκινά η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής “Πάνος Μυλωνάς”

Ημερομηνία:

Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι ξεκινά την λειτουργία του, από την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και για 12η  συνεχόμενη χρονιά, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου «Πάνος Μυλωνάς».

Η λειτουργία του Πάρκου θα είναι καθημερινή  όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου και θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν μαθητές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου μας, αλλά και σχολείων από άλλους Δήμους, εφόσον το επιθυμούν.

Οι  μαθητές και οι μαθήτριες, θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκέπτονται -κατόπιν προγραμματισμού- όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τις 9 π.μ. έως την 1 μ.μ.

Οι διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολείων, καθώς και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πατρέων (τηλ. 2610 421 850), προκειμένου να προγραμματίσουν την επίσκεψη των τάξεων τους.

Σημειώνεται, ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα κατά του covid-19 και  η επίσκεψη θα πραγματοποιείται ανά Τμήμα, με την τήρηση όλων των μέτρων κοινωνικής απόστασης και ατομικής υγιεινής, ώστε να πραγματοποιείτε στο συγκεκριμένο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Απεργιακή κινητοποίηση στο Νότιο Λιμάνι – Πώς επηρεάζονται τα δρομολόγια

Στις 7 το απόγευμα η συγκέντρωση στην πύλη του...

ΣΑΓΕΪΚΑ: Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Κολλιόπουλος

Εγραψε ο επιχειρηματίας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κολλιόπουλος: Εχθές...

Η Δήμητρα Λιάνη γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με εκλεκτούς καλεσμένους στην Κηφισιά – φωτο

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη οικειότητα και ζεστασιά, η Δήμητρα...