ΠΑΤΡΑ: Ξεκινά Ομαδική Έκθεση Συνεργατών στο Πολύεδρο την Τρίτη 1η Μαρτίου

    Ημερομηνία:

    Μία Ομαδική Έκθεση Συνεργατών ξεκινά την Τρίτη 1η Μαρτίου 2022 στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα. Στην έκθεση που θα διανθιστεί και με εικαστικές μάσκες μιας και διάγουμε την τελευταία εβδομάδα της φετινής αποκριάς, θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, κατασκευές και μάσκες.

    Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν, είναι συνεργάτες χρόνων του Πολύεδρου που διευθύνουν η Όλγα Νικολοπούλου και ο Κωστής Καπέλας.

    Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν οι εξής:

    Αγγέλου Μπάμπης, Ανδρουτσάκης Στάθης, Βελαώρας Χάρης, Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης, Ζερβοπούλου Λίλα, Καράβολας Γιώργος, Κόντογλη Τίνα, Μάρκου Ελένη, Μηνάς Κώστας, Μπαβαρέζος Γιάννης, Μπακάλου Παρασκευή, Μπρισνόβαλη Αγγελική, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Ντόντη Αναστασία, Παπαθεοδώρου Δήμητρα, Πρέσσας Νίκος, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Σόρογκας Σωτήρης, Σφακιανάκη Παναγιώτα, Φιλιπποπούλου Ελένη και Χριστοπούλου Κατερίνα.

    Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022.

    Μετά το πέρας της έκθεσης, θα ακολουθήσει ατομική έκθεση ζωγραφικής της Πατρινής εικαστικής δημιουργού Τίνας Κόντογλη.

    Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης γίνεται ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

    Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση του Πολύεδρου.

    Σωτήρης Σόρογκας.

    Σωτήρης Σόρογκας.

    Τίνα Κόντογλη.

    Τίνα Κόντογλη.

    Όλγα Νικολοπούλου.

    Όλγα Νικολοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιδιοκτήτης επιχείρησης «ξήλωσε» 700 ξαπλώστρες και 300 ομπρέλες – Καταλάμβανε 2.500 τ.μ. δημόσιου χώρου

    Τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που είχε τοποθετήσει στην παραλία της Αφύτου Χαλκιδικής απομάκρυνε...

    Η Ισπανία πνίγεται από τις πλημμύρες, η Βρετανία καίγεται από τη ζέστη – Εικόνες αποκάλυψης σε δημοφιλή θέρετρα

    Σοβαρές πλημμύρες και καταιγίδες συνεχίζουν να πλήττουν δημοφιλείς τουριστικούς...

    Στις εκδηλώσεις για την Κύπρο ο Χαράλαμπος Μπονάνος – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: 51 χρόνια μετά...

    Προκλητικός ο Φάρατζ: Αν τα Γλυπτά του Παρθενώνα είχαν μείνει στην Ελλάδα, δεν θα υπήρχαν καν – Πρέπει να τα κρατήσουμε στη Βρετανία

    Ο Νάιτζελ Φαράτζ παρενέβη με προκλητικές δηλώσεις στη συνεχιζόμενη διαμάχη για...