Πάτρα: Ξέμειναν με το σκάφος και τους …έσωσε η κολυμβήτρια

    Ημερομηνία:

    Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από λουόμενη, ότι το Ι/Φ σκάφος “ΡOMANO” Ν. Πατρών 600, αγκυροβόλησε πλησίον  της θαλάσσιας περιοχής παραλίας πλαζ Πατρών, με δύο ημεδαπούς επιβαίνοντες, λόγω μηχανικής βλάβης.
    Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής ενώ το “ΡOMANO” απέπλευσε αυτοδύναμα με χρήση των ιστίων του, στη μαρίνα Πάτρας και με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, χωρίς να αιτηθούν την παροχή πρώτων βοηθειών.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από εξουσιοδοτημένο οργανισμό, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ακυρώνονται τα live των Koukles Club Athens και Rosanna Mailan στο Royal

    Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Ακύρωση Συναυλιών Πάτρα 24 και 27...

    Αγρότες στην Ναύπακτο: «Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση μοίρασε ψύχουλα»

    Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά οι...
    Best Shop