ΠΑΤΡΑ: Ξεριζώθηκε κι… έμεινε παρατημένο στο πεζοδρόμιο! (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Ένα δέντρο ξεριζώθηκε στην οδό Μαιζώνος. Είχε ξαναγράψει για αυτό η «Πολιτεία» πριν λίγες μέρες. Ήταν το δέντρο που έριξε στο έδαφος ένας μεθυσμένος τον οποίο έδειξαν κάμερες κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης αλλά είδαν και αυτόπτες μάρτυρες να κινείται νυχτερινές ώρες και να ξεσπά με δύναμη στο δένδρο.

    Οι επαγγελματίες της γειτονιάς το μάζεψαν, το έβαλαν στην άκρη του πεζοδρομίου, αλλά έμεινε εκεί… από τότε! Αν και ειδοποίησαν τον Δήμο, δυστυχώς κανείς δεν εμφανίστηκε ακόμα για να περισυλλέξει το δέντρο το οποίο μένει ακόμα εκεί, να το κοιτούν περαστικοί και να απορούν.

    Η «Πολιτεία» το αναφέρει σε μια προσπάθεια να συμβάλλει μέσω της ενημέρωσης για την πιο γρήγορη παρέμβαση. Σημειωτέον ότι οι περιοίκοι αναμένουν, εκτός των άλλων, και την φύτευση ενός άλλου δένδρου στη θέση που ξεριζώθηκε το πρώτο.

    Αχιλλέας Ροδίτης

    2) δενδρο (1)

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εσείς πόσα χρήματα θα δίνατε για ένα τάβλι της Rolex;

    Πριν λίγο καιρό ένα από τα πιο διαχρονικά και...

    Μαρία Καρυστιανού: Η αλήθεια που έθαψαν τόσο βιαστικά είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί – Η Νέμεσις κοντοζυγώνει

    Νέες καταγγελίες για τη διαδικασία εκταφών των θυμάτων του σιδηροδρομικού...

    Ρόδος: Ιερέας κατηγορείται για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας Εσθονού τουρίστα

    Αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι...

    Τραμπ εναντίον όλων: Δασμοί παντού – από τα φάρμακα μέχρι το Χόλιγουντ

    Από τα φάρμακα μέχρι τα έπιπλα, τα βαρέα φορτηγά...