ΠΑΤΡΑ – ΖΑΒΛΑΝΙ: ΣΚυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα! Εκλαιγε από τον φόβο της

    Ημερομηνία:

    Έχουν αγανακτήσει οι κάτοικοι της περιοχής του Ζαβλανίου με τις αγέλες από τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στους δρόμους της γειτονιάς τους. Κάποια από αυτά είναι άγρια ή αντιδρούν από φόβο τόσο σε διερχόμενους οδηγούς δικύκλων, όσο και σε πεζούς.

    Μετά από το περιστατικό που έγινε προ ημερών όταν ομάδα από τα αδέσποτα αυτά σκυλιά όρμησαν και τραυμάτισαν άσχημα ένα μικρό δεσποζόμενο σκυλί, έγινε και νέο συμβάν, με πρωταγωνίστρια αυτή την φορά μια 60χρονη γυναίκα. Η γυναίκα γυρνούσε στο σπίτι της όταν δύο σκυλιά αφού ξεκίνησαν να της γαβγίζουν τις επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα αυτή να βάλει τα κλάματα από τον φόβο της και τις φωνές. Ευτυχώς για αυτήν το σπίτι της ήταν κοντά και πρόλαβε, δεχόμενη όμως έναν τραυματισμό στο πόδι της πάνω στην προσπάθεια της να σωθεί.

    Η ίδια σοκαρίστηκε από το συμβάν. Σημειώνουμε ότι τα αδέσποτα στους δρόμους της Πάτρας αυξάνονται συνεχώς και μαζί με αυτά τα περιστατικά που γίνονται και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα να αναγκάζεται να τρέχει κάθε τόσο στα δικαστήρια από τις μηνύσεις που δέχεται ο Δήμος για αυτόν τον λόγο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...

    Γυναικείος αυνανισμός: Τι παθαίνουν οι γυναίκες!

    Ο γυναικείος αυνανισμός πλέον στις μέρες μας δεν είναι...

    Η Νο1 δίαιτα που θωρακίζει το μυαλό από την άνοια – Ποια τρόφιμα περιλαμβάνει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b7-%ce%bd%ce%bf1-%ce%b4%ce%af%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

    ΠΑΤΡΑ: Οι “πρώην” σύζυγοι ή συνεργάτες… “καρφώνουν” επιχειρηματίες!

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και στήνει «σαφάρι» ελέγχων με καταγγελίες που...