ΠΑΤΡΑ: Ζητούνται 4 εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων

    Ημερομηνία:

    Ένα έργο που εφόσον εγκριθεί  θα δώσει σημαντικές λύσεις στο πρόβλημα των πεζοδρομίων της Πάτρας περιμένουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

    Πρόκειται για μια μελέτη ύψος 4 εκατομμυρίων που έχει εκπονηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και έχει να κάνει με την συντήρηση και τη βελτίωση των πεζοδρομίων σε όλη την επικράτεια της πόλης.

    Το ποσό του έργου μπορεί να δώσει μια σημαντική βοήθεια στο πρόβλημα που υπάρχει με τα πεζοδρόμια, σε αρκετές περιοχές της αχαϊκής πρωτεύουσας, όχι μόνο στις συνοικίες έξω από το κέντρο, αλλά και στο ίδιο το κέντρο της πόλης.  Η έγκριση των 4 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής αρχής, βρίσκεται σε καλό δρόμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα hotspots της διαχείρισης μεγάλου πλούτου η Ελλάδα (πίνακας)

    H διαχείριση του μεγάλου πλούτου, ειδικά σε περιόδους που οι...

    Oλιστικό σχέδιο για να αντιμετωπιστεί η στεγαστική κρίση

    Ενα ολιστικό σχέδιο νέων παρεμβάσεων για το Στεγαστικό, που στοχεύει ταυτόχρονα...

    Άγρια δολοφονία 14χρονης σε δάσος – Την πυροβολήσαν και της έβαλαν φωτιά

    Δύο έφηβοι από τη Φλόριντα κατηγορούνται ότι παρέσυραν μία...

    Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί αν θα θανατωθεί το πίτμπουλ που σκότωσε το 2χρονο παιδάκι

    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από την είδηση ότι...