ΠΑΤΡΑ: Ζητούνται 4 εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων

Ημερομηνία:

Ένα έργο που εφόσον εγκριθεί  θα δώσει σημαντικές λύσεις στο πρόβλημα των πεζοδρομίων της Πάτρας περιμένουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Πρόκειται για μια μελέτη ύψος 4 εκατομμυρίων που έχει εκπονηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και έχει να κάνει με την συντήρηση και τη βελτίωση των πεζοδρομίων σε όλη την επικράτεια της πόλης.

Το ποσό του έργου μπορεί να δώσει μια σημαντική βοήθεια στο πρόβλημα που υπάρχει με τα πεζοδρόμια, σε αρκετές περιοχές της αχαϊκής πρωτεύουσας, όχι μόνο στις συνοικίες έξω από το κέντρο, αλλά και στο ίδιο το κέντρο της πόλης.  Η έγκριση των 4 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής αρχής, βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Περού: Δολοφονήθηκε ηγέτης αυτόχθονης κοινότητας και υπερασπιστής του Αμαζονίου

Στο στόχαστρο ένοπλης επίθεσης βρέθηκε ένας αυτόχθονας ηγέτης και...

Παραλία Ακράτας: Αφροί και υποψία για απόβλητα στη θάλασσα – φωτο

Ανησυχία προκαλεί σε κατοίκους και επισκέπτες της παραλίας Ακράτας η...

Απαράδεκτη η εικόνα που αφήνουν πίσω τους ορισμένοι αλιείς στο Ρίο – φωτο

Απαράδεκτη η εικόνα που αφήνουν πίσω τους ορισμένοι αλιείς...

Δημοσκοπήσεις πριν από τη ΔΕΘ: Γιατί η ΝΔ βλέπει το «3 μπροστά» στα ποσοστά, μάχη για το 10,6% των αναποφάσιστων

Το καλοκαίρι πέρασε, οι δημοσκοπήσεις επέστρεψαν και η πολιτική τράπουλα βρέθηκε...