ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Baby Rally: Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις

    Ημερομηνία:

    Άρχισε και θα διαρκέσει μέχρι και  την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής για το Baby Rally.

    Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με τη συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών (Π.Ο.Π.).

    Στο Baby Rally μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά των ηλικιών 4-12 ετών, που απαραίτητα πρέπει είναι καρναβαλικά μεταμφιεσμένα τα ίδια και τα ποδήλατά τους. Τα παιδιά θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: α) 4-7 ετών και β) 8-12 ετών. Κατά τη διάρκεια του Baby Rally (10.00-11.00) πριν από την Κεντρική Καρναβαλούπολη στα Υψηλά Αλώνια, θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια ταχύτητας, ισορροπίας και δεξιοτεχνίας.

    Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους και την ηλικία τους στο mail: karnavalimikron@carnivalpatras.gr 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Ερευνητές στη Βρετανία χρονομέτρησαν πόσο κρατά το «ένα στα γρήγορα»!

    Οταν κανείς λέει τη φράση «έλα για ένα στα… γρήγορα», μάλλον δεν...

    Το μεγάλο πλεονέκτημα των ψεύτικων οργασμών

    Ένα μέσο για περισσότερους πραγματικούς οργασμούς φαίνεται πως είναι...

    Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες είναι γραφτό να αποκτήσουν χρήματα

    Ηημέρα που γεννηθήκαμε σηματοδοτεί την αρχή της ζωής μας...