Πατρινοί αστυνομικοί τον έπιασαν… την ώρα που έμπαινε στη χώρα

    Ημερομηνία:

    Ένας αλλοδαπός Βουλγαρικής υπηκοότητας συνελήφθη από αστυνομικούς με βαριές κατηγορίες σε βάρος του για απάτες σε βάρος Αχαιών πολιτών.

    Πρόκειται για άνδρα ο οποίος φέρεται πως ήταν ο επικεφαλής σπείρας που εξαπατούσε πολίτες τηλεφωνικά αποσπών τας τους χρηματικά ποσά, υποστηρίζοντας πως είναι γιατρός και πως συγγενικά τους πρόσωπα είχαν τραυματιστεί και “έπρεπε να τα χειρουργήσει”.

    Ζητούσε λοιπόν χρηματικά ποσά  για “να τους σώσει”εξαπατώντας  στην Πάτρα και την Αχαΐα εξαπατήσει τρεις ηλικιωμένους.

    Οι αστυνομικοί της Πάτρας κατάφεραν μετά από έρευνα να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του και με σήμα προς τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας ζητούσαν τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

    Πράγματι σήμερα εντοπίστηκε την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα και συνελήφθη. Αστυνομικοί από την Πάτρα τον παρέλαβαν από πόλη της Βόρειας Ελλάδας και στη συνέχεια τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για κακούργημα κακ την Τρίτη θ ααπολογηθεί στον ανακριτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οδηγούσε μεθυσμένος, ενώ στο αυτοκίνητό του είχε και τέσσερα μαχαίρια!

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Οκτώ τρόποι να μην βαριέστε στη δουλειά

    Με την περίοδο των καλοκαιρινών αδειών να έχει φτάσει, οι περισσότεροι...

    Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχαν τα δίσεκτα έτη! Παραπάνω χρήσιμα απ’ όσο φανταζόσουν!

    Το 2024 είναι ένα δίσεκτο έτος, όπως και τα...