ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πατρινός ο άνδρας που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ

    Ημερομηνία:

    45χρονος Πατρινός ο οποίος όμως είχε εμπλακεί σε ιστορίες με ναρκωτικά είναι ο άνδρας που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος σε ερημική περιοχή στο Παυλόκαστρο. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μια προσαγωγή ατόμου. Οάνδρας είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. και για κλοπές. Μαλιστα για να τον ταυτοποιήσουν έλαβαν δακτυλικά αποτυπώματα αφού δεν μπορούσε να δώσει πληροφορίες λόγω της κατάστασής του.

    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

    Ο άνδρας είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    Φλίγκος

    Στην Ασφάλεια Πατρών καταβάλλουν προσπάθειες  να διαλευκάνουν την υπόθεση, αν και η κατάσταση της υγείας του θύματος της επίθεσης δυσχεραίνει την πορεία των ερευνών τους.

    Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως κάποιος ή κάποιοι, τον έδεσαν με  κορδόνι στα χέρια και με καλώδιο στα πόδια, τον χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν σε μια ερημική περιοχή. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν στοιχεία από την περιοχή προκειμένου να «φωτίσουν» την σκοτεινή υπόθεση.

    Ο άνδρας, βρέθηκε χτυπημένος και δεμένος στα χέρια και στα πόδια, από διερχόμενο οδηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει χτυπήματα στο σώμα, πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο, όπως και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο σημείο έφτασε δύναμη της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στον Ερύμανθο με τον γιο του ο Γιώργος Βελισσάρης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%81%cf%8d%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b2/

    Κατηγορητήριο Μ. Καρυστιανού: Η Διπλή Προδοσία του Μητσοτάκη – Σινά και Τέμπη

    Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, 39...

    Ο δημοσιογράφος, το λαθρόβιο site… και ο Πελετίδης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%b9%ce%bf-site-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b5/

    Να λέμε και τα καλά του Αδωνι Γεωργιάδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7/