Πατριός κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 14χρονη θετή κόρη του ακόμα και μέσα στο ασανσέρ – Στο κινητό του βρέθηκαν αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων

    Ημερομηνία:

    Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, καθώς πατριός κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 14χρονης θετής του κόρης, ακόμα και μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας τους.

    Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το STAR,  από μια ανώνυμη καταγγελία στην πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή «10201», που ανέφερε πως άνδρας συμπεριφερόταν απρεπώς σε ανήλικο παιδί.

    Φλίγκος

    «Δεν έχει κάνει τίποτα απ’ όσα λένε στο κορίτσι»

    Ο αδελφός του, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, τόνισε πως ο 33χρονος δεν έχει κάνει τίποτα απ’ όσα κατηγορείται και ότι αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά της συζύγου του και δεν τα ξεχώριζε από το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί.

    «Τα αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά της συζύγου του και δεν τα ξεχώριζε. Δεν έχει κάνει τίποτα από όσα λένε στο κορίτσι», είπε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...