ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ: 19χρονος «ξήλωσε» 180 κολονάκια οδηγώντας ξένο αυτοκίνητο!

    Ημερομηνία:

    Μανία καταστροφής φαίνεται ότι κατέλαβε έναν 19χρονο Ρομά, ο οποίος «θέρισε» δεκάδες πλαστικά κολονάκια σήμανσης τύπου bollard σε μήκος περίπου ενάμισι χιλιομέτρου στη νέα εθνική οδό Πατρών- Πύργου, όπου έκανε «ράλι» οδηγώντας ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας άλλου ατόμου!

    Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο νεαρός «ξήλωσε» συνολικά 180 κολονάκια τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα από τα Καβάσιλα στο ρεύμα προς Πύργο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, με το ύψος των ζημιών που προκάλεσε να ξεπερνά τα 1.500 ευρώ, σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο των παρεμβάσεων στην εθνική οδό και αποκατέστησε άμεσα τα σπασμένα κολονάκια.

    Ο 19χρονος δεν υπολόγισε ότι κατά μήκος της διαδρομής υπήρχαν κάμερες που τον κατέγραψαν κι έτσι συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ηλείας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το εστιατόριο ΧΑΡΑΥΓΗ στις Ιτιές το 1920 – ΦΩΤΟ

    Πάτρα: " Ζυθεστιατοριο Χαραυγή " στις Ιτιές την δεκαετία...

    Σπάνια φωτογραφία – άποψη της Πάτρας πριν 100 χρόνια

    Πάτρα: Μερική άποψη της πόλης από την θάλασσα τελος...

    ΦΩΤΟ: Τα Ψηλαλώνια το 1930

    Από το αρχείο του Παναγή Μάμου

    ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το κοριτσάκι που ξεγέλασε τον θάνατο στο Νοσοκομείο Ρίου – ΒΙΝΤΕΟ

    Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Το θαύμα της Παναγίας δια...