Παυλάκης για μετάλλαξη Δέλτα: Ένας μπορεί να κολλήσει 100 σε κορωνοπάρτι

    Ημερομηνία:

    Την εκτίμηση ότι τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσουν τις 3.000 ακόμα και σήμερα εάν γίνει μεγάλος αριθμός μετρήσεων, εξέφρασε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, κ. Γιώργος Παυλάκης.

    Όπως εξήγησε, το ιικό φορτίο από τη μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ πιο μεγάλο από το αρχικό στέλεχος και αυτός είναι ο λόγος που μεταδίδεται πολύ ευκολότερα και γρηγορότερα.

    ICECAP

    Σύμφωνα με τον κ. Παυλάκη «σε ένα κορωνοπάρτι ένα άτομο μπορεί να κολλήσει εκατό ακόμα και σε εξωτερικό χώρο όταν είναι όλοι μαζί τόσο πατικωμένοι».

    Επιπλέον, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προειδοποίησε ότι μπορούν να κολλήσουν κορωνοϊό ακόμη και εμβολιασμένοι αλλά τα συμπτώματα θα είναι ήπια και πολύ – πολύ λιγότεροι κινδυνεύουν να πάνε στο νοσοκομείο.

    «Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι ο μισός πληθυσμός είναι ακόμα “παρθένος”. Δεν είναι καθόλου εμβολιασμένος, ούτε έχει μολυνθεί προηγουμένως», τόνισε ο κ. Παυλάκης. Εξήγησε ότι για παράδειγμα στην Αγγλία όπου αίρονται οι περιορισμοί, το 90% των Άγγλων έχουν εκτεθεί στον ιό είτε από νόσηση είτε από εμβόλιο.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ισχύει ότι το κινητό μας (κρυφ)ακούει τις συζητήσεις μας και μας στέλνει τις αντίστοιχες διαφημίσεις;

    Λέμε στους φίλους μας ότι θέλουμε να κάνουμε ένα ταξίδι στην Ιταλία και,...

    Η Alena Omovych με καυτό κόκκινο φόρεμα στους δρόμους της Barcelona

    Η Alena Omovych με καυτό κόκκινο φόρεμα στους δρόμους...

    Γιατί δεν χρησιμοποιείται λευκός οίνος στη Θεία Κοινωνία;

    Η Θεία Ευχαριστία, ή Θεία Κοινωνία, ή Αγία Κοινωνία,...

    Γνωστός d’j μαχαίρωσε στο κεφάλι συνάδελφό του! Μεταφέρθηκε στο Ρίο! Κρατείται ο δράστης

    Σοκαριστικό περιστατικό  στην Ναύπακτο σήμερα το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες...