Παύλος Χαϊκάλης: 90 ευρώ κοστίζει η συνεδρία για αστρολογικές συμβουλές από τον ηθοποιό

    Ημερομηνία:

    Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του κατηγορούμενου παιδοβιαστή, Ηλία Μίχου και έριξε τις ευθύνες για τις πράξεις του στον…Κρόνο, επειδή «είναι εποχή που θέλει σεξ».

    Αυτό ξεσήκωσε «κύμα» αντιδράσεων στο διαδίκτυο κατά του ηθοποιού, ο οποίος από ό,τι φαίνεται κοστολογεί τις συνεδρίες του με ανθρώπους που θέλουν να αναλύσουν τον αστρολογικό τους χάρτη ιντερνετικά.

    Ρεπορτάζ της εκπομπής «T-live» αναφέρει ότι σε ιστοσελίδα που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός αναρτά άρθρα με αστρολογικό περιεχόμενο. Μέσω της ίδιας ιστοσελίδας μάλιστα, μπορεί κανείς να κλείσει μία διαδικτυακή συνεδρία διάρκειας 1,5 ώρας με τον Παύλο Χαϊκάλη, στην οποία θα λάβει συμβουλές με βάση το ωροσκόπιό του. Η διαδικτυακή συνεδρία κοστολογείται στα 90 ευρώ μέχρι τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια, η τιμή θα ανέβει στα 120 ευρώ.
    Με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο ηθοποιός θέλησε να δώσει την απάντησή του μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

    «Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου, για να εξηγήσω τι συμβαίνει, για να κατανοήσουμε την ψυχολογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

    «Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» αποκάλυψε επίσης ο ηθοποιός.

    Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Alpha: «Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι “Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης. Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει. Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η πρώτη ερμηνεία των αποφάσεων Μητσοτάκη – Τα κριτήρια της επιλογής προσώπων

    Με απόφαση του Πρωθυπουργού, υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναλαμβάνει...

    Περού: 19χρονη TikToker βρέθηκε διαμελισμένη μέσα σε σακούλες – Τα δυο σενάρια της δολοφονίας

    Μια TikToker τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για μέρες, βρέθηκε...

    Αστυνομικός της Βουλής: Συνεχίζει και αρνείται τις κατηγορίες για τον βιασμό των παιδιών του – «Όταν δικαιωθεί, θα τα ζητήσει πίσω»

    Ενώπιων της 24ης ανακρίτριας βρέθηκε την Παρασκευή (27.06.2025) ο αστυνομικός της Βουλής με...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός 49χρονος – Τον βρήκαν… μια μέρα μετά

    Τραγικό θάνατο βρήκε στην Συκούλα Αμφιλοχίας, 49χρονος οδηγός σε...