ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ: «Όλοι μαζί, σηκώνουμε μανίκια»

    Ημερομηνία:

     Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου ξεκινά ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού άνω των 85 ετών. Το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σαφές: όποιος Έλληνας θέλει να εμβολιαστεί, θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει γρήγορα και απλά. Για το λόγο αυτό λειτουργούν ήδη τα κανάλια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πολίτες για το κλείσιμο των ραντεβού. Αυτά είναι: η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, τα φαρμακεία, τα ΚΕΠ και για τους εγγεγραμμένους στην άυλη συνταγογράφηση τα SMS στο 13034, όπως αναλυτικά παρουσίασε ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

    Η ΟΝΝΕΔ έχει θέσει εξαρχής όλες τις δυνάμεις της στη διάθεση της προστασίας της δημόσιας υγείας και του κοινωνικού συνόλου.

    «Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι να πετύχουμε το στόχο του μαζικού εμβολιασμού, κερδίζοντας πίσω τις ζωές μας. Είναι η στιγμή να δράσουμε βοηθώντας τους μεγαλύτερους συμπολίτες μας να κλείσουν το ραντεβού τους», ανέφερε σε ανακοίνωση τους.

    GLEARNET

    ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Η ΟΝΝΕΔ

    Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Οι άνω των 85 είναι η πρώτη ηλικιακά ομάδα του γενικού πληθυσμού που ξεκινά να εμβολιάζεται. Είναι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, είναι αυτοί που μεγάλωσαν μαζί με την Ελλάδα, αυτοί που μεγάλωσαν τους γονείς μας και εμάς. Η δική τους προστασία είναι υπόθεση όλων μας. Είναι η ευκαιρία για εμάς, για τη γενιά της ψηφιακής εξοικείωσης, να τους ανταποδώσουμε ένα μικρό μέρος της φροντίδας που μας έδωσαν απλόχερα.

    Καλώ όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΜΑΚΙ να βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Να ενημερωθούν για τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού και να προσφέρουν τη βοήθειά τους στους μεγαλύτερους συμπολίτες μας: στην οικογένεια και τον κύκλο μας, στην πολυκατοικία και τη γειτονιά μας, όλοι μαζί σηκώνουμε μανίκια και βοηθάμε όποιον μας χρειάζεται. Ενωμένοι, σύντομα θα είμαστε όλοι ασφαλείς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλάζουν οι προτιμήσεις του πλούτου – Από προϊόντα σε ταξίδια πολυτελείας

    Ενα χάσμα αναδύεται στον κλάδο της πολυτέλειας. Από τη...

    Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο συνεργός της διπλής δολοφονίας

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο διπλό φονικό της Φοινικούντας...

    “Πράσινο φως” για το νέο ΚΤΕΛ: Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία στους δρόµους – ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

    Το «πράσινο φως» άναψε η Αποκεντρωµένη ∆ιοίκηση Πελοποννήσου, ∆υτικής...

    Οι Κανίβαλοι των Άνδεων – Η σκοτεινή πλευρά ενός «θαύματος»

    13 Οκτωβρίου 1972 Ήταν Παρασκευή και 13 όταν η πτήση...