Παύλος Μαρινάκης για φορολογικό νομοσχέδιο: «Δεν θέλουμε να βάλουμε απέναντι μας καμία επαγγελματική ομάδα»

    Ημερομηνία:

    Για την ακρίβεια και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”.

    «Η σκληρή μάχη που δίνουμε με την ακρίβεια, χωρίζεται σε τρεις διαφορετικούς πυλώνες. Ο πρώτος είναι οι έλεγχοι και θα έπρεπε να είναι αυτονόητοι αλλά μέχρι το 2019 η αντίστοιχη υπηρεσία ήταν ανύπαρκτη. Ο δεύτερος πυλώνας είναι οι στοχευμένες παρεμβάσεις. Ο τρίτος και σημαντικότερος πυλώνας είναι η αύξηση του εισοδήματος. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είχαμε αύξηση του εισοδήματος. Έχουμε μία κυβέρνηση που κάνει αυτό που λέει», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

     

    GLEARNET

    Σε σχέση με το φορολογικό νομοσχέδιο για του ελευθέρους επαγγελματίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι πρέπει να μείνουμε μακριά από λογικές μηδενισμούς και τσουβαλιάσματος.

    «Το 71% των ελεύθερων επαγγελματιών δηλώνει κάτω από το κατώτατο μισθό και είναι μία κατάσταση που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είναι μία πρωτοβουλία όπου αφορά ένα πλέγμα μέτρων που αφορά και τα Airbnb, την αυστηροποίηση της χρήσης μετρητών στις αγοροπωλησίες και άλλα. Πιστεύουμε στην κεντρική φιλοσοφία του νομοσχεδίου αλλά θα εξετάσουμε κάθε πρόταση για σημειακές παρεμβάσεις. Εμείς δεν θέλουμε να βάλουμε απέναντί μας καμία επαγγελματική ομάδα αλλά να περάσει μία δίκαιη μεταρρύθμιση με τη φιλοσοφία του να έχουμε ένα δικαιότερο σύστημα φορολόγησης. Επιπλέον, μειώνεται ο τελευταίος φόρος, από όσα είχαμε πει το 19’, κατά 50% και 25% αντιστοίχως, το τέλος επιτηδεύματος».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Pasta alla Vodka: H συνταγή με τη μεθυστική σάλτσα που απογειώνει τα ζυμαρικά

    Η συνταγή για pasta alla vodka αποτελεί την απόδειξη πως ο...

    5Χ5: Ο Θάνος Κιούσης επιστρέφει δυναμικά – Πότε κάνει πρεμιέρα

    Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον ταλαντούχο Θάνο Κιούση,...

    Στυτική δυσλειτουργία: «Xτυπά» 2 στους 3 άνδρες κάτω των 40 ετών – Στο στόχαστρο και οι 20χρονοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%84%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-x%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ac-2-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-3/

    Πάτρα: Τα αυτοκίνητα στο κέντρο… δεν κινούνται!

    Δεν ξέρουμε πώς, πότε και σε ποιον βαθμό θα...