Παύλος Ντε Γκρες: Είμαι πανευτυχής με τον γάμο του αδελφού μου, Νικόλαου

    Ημερομηνία:


    Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη σε λίγες ημέρες θα παντρευτούν.

    Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον Παύλο Ντε Γκρες, ο οποίος δήλωσε πανευτυχής με τον γάμο του αδελφού του.

    Ακόμα, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αποκάλυψε ότι ο Νικόλαος Ντε Γκρες είναι πολύ χαρούμενος και δεν έχει καθόλου άγχος.

    Στη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Παύλος Ντε Γκρες ανέφερε: «Εγώ πάντα έρχομαι στην Ελλάδα, τυχαίνει να γίνεται και ο γάμος τώρα. Έχω κουστούμια για το γάμο. Μην με ρωτάτε για τις λεπτομέρειες του γάμου, αλλού να ρωτήσετε, εγώ είμαι ο αδελφός. Να πάτε να βρείτε τον αδελφό μου καλύτερα για να τον ρωτήσετε».

    «Δεν είναι καθόλου αγχωμένος! Είμαι πανευτυχής με τον γάμο του αδελφού μου, νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος και για τα υπόλοιπα να ρωτήσετε τον ίδιο. Εγώ αγαπάω να βρίσκομαι εδώ και να πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Είμαι ο αδελφός του, δεν έχει πει ποιος θα είναι ο κουμπάρος», συνέχισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Zervas Art ταξιδεύει από την Πάτρα στον κόσμο και το χρόνο (Φωτο)

    Διανύοντας τον 26ο χρόνο δράσεων, η Zervas Art αποτελεί...

    Πάτρα: Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

    Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Αχαΐας είχε η διοίκηση...

    Πέθανε ο μαέστρος Γιώργος Νιάρχος

    Πέθανε ξαφνικά το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου ο μαέστρος...