ΠΕΑΚ Πάτρας: Επαναλειτουργία της 50άρας πισίνας στο “Α. Πεπανός” από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του ΠΕΑΚ Πάτρας αναφέρονται τα εξής:

    Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, ξεκίνησαν με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης αστοχιών στο κλειστό Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

    Εξειδικευμένα συνεργεία οριοθέτησαν τους χώρους της εγκατάστασης όπου και τοποθετήθηκαν σκαλωσιές και ανυψωτικά μηχανήματα και ήδη η διαδικασία αποκαθήλωσης σαθρών υλικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

    Η Διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας, ύστερα από σχετική συνεννόηση με τον υπεύθυνο μηχανικό, εκτιμά πως η διαδικασία αποκατάστασης θα μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα παράλληλα με τη λειτουργία της πενηντάρας πισίνας του Κολυμβητηρίου από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και μόνο κατά τις απογευματινές ώρες.

    Οι εργασίες θα συνεχίζονται το πρωί στα σημεία, ενώ σε ότι αφορά στις κερκίδες έχει ήδη αποκλειστεί συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος δεν θα χρησιμοποιείται από τους θεατές.

    Έτσι, οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την μία πισίνα (όχι το καταδυτήριο) για τις προπονήσεις τους, οι επίσημοι αγώνες να διεξάγονται κανονικά ενώ η δεξαμενή δεν θα χρησιμοποιείται προς το παρόν από το κοινό τις πρωινές ώρες.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...