Πελάτες σε σούπερ μάρκετ είχαν κορονοϊό και έτρεξαν να ξεφύγουν από την πίσω πόρτα!

    Ημερομηνία:

    Ένα πρωτοφανές περιστατικό σε σούπερ μάρκετ στην Καλαμπάκα με πελάτες που νοσούσαν από κορονοϊό. Όταν αποκαλύφθηκαν αποχώρησαν από την πίσω πόρτα του πολυκαταστήματος.

    Ένας πελάτης είδε μέσα στο σούπερ μάρκετ στην Καλαμπάκα μία γνωστή του για την οποία ήξερε ότι νοσεί από κορονοϊό. Αμέσως πήγε στην υπεύθυνη του πολυκαταστήματος και ανέφερε το περιστατικό, όπως σημειώνουν τα meteorta.gr.

    Τότε από τα μεγάφωνα του σούπερ μάρκετ ακούστηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Αγαπητοί πελάτες, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι στο κατάστημα υπάρχει κάποιος πελάτης, ο οποίος νοσεί από κορονοϊό και έπρεπε να είναι σε καραντίνα. Παρακαλούμε για να μη γίνει θέμα να εξέλθει από την πίσω πόρτα του πολυκαταστήματος».

    Και τότε συνέβη το εξής παράδοξο: Από την πίσω πόρτα του σούπερ μάρκετ έτρεξαν να βγουν όχι ένα αλλά εννέα άτομα!

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Καταλήψεις και στην Πλατεία Κύπρου

    Δεν είναι λίγες οι φορές που ρομά (συνήθως «νομάδες»)...

    “Σταύρωση” και “Ανάσταση”

    Ακούγονταν οι αργόσυρτοι χτύποι της καμπάνας αντιλαλώντας το πένθος...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση ΙΧ με τρένο στην Ανθείας! Γνωστή γιατρός ο οδηγός του οχήματος

    Τροχαίο ατύχημα με σοβαρά τραυματία γνωστή γιατρό της Πάτρας...

    Κίνα: Ρομπότ έτρεξαν ημιμαραθώνιο μαζί με δρομείς

    Λάδωσαν τις αρθρώσεις του, έτρεξαν, και τερμάτισαν με επιτυχία...