ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Απαντά με καρναβαλικά – ειρωνικά σχόλια στην αντιπολίτευση για το καρναβάλι – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Ημερομηνία:

    Στη συνήθη πρακτική των αντιπολιτευόμενων να μη βλέπουν τίποτα καλό που γίνεται στην Πάτρα, προστέθηκε και το γεγονός ότι δεν είδαν «σημαντικές» προσωπικότητες να συμμετέχουν στο Καρναβάλι μας, καθώς επίσης ότι διαπίστωσαν δραματική μείωση της επισκεψιμότητας και έλλειψη στη ροή του χρήματος προς την πόλη.

    proliptikes

    Όσον αφορά στις «προσωπικότητες», κανείς τους μάλλον δεν είδε τους στρατηγούς, τους αρχηγούς κρατών, τους πολιτικούς και άλλους πολλούς, που παρέλασαν μπροστά απ’ τα μάτια τους! Για το δε χρήμα, δεν έπεσαν στα χέρια τους κάποια απ’ τα δολάρια που πλημμύρισαν την Πλατεία Γεωργίου! «Μυρωδιά» δεν πήραν απ’ τις «65 αποχρώσεις της ζωής» που ξεδίπλωσαν γύρω μας οι χιλιάδες καρναβαλιστές!

    Για του χρόνου, πρέπει να κάνουν πράξη όσα λένε, ορίζοντας μια επιτροπή, μαζί με τους διάφορους «γνώστες» του Πατρινού καρναβαλιού που έχουν επιστρατευτεί αυτές τις μέρες και στα διόδια να ελέγχουν το «είδος» και την «ποιότητα» των επισκεπτών.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βραζιλία: Τραγικός θάνατος για αεροπτεριστή – Έπεσε στο κενό από ύψος 180 μέτρων

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 52χρονος αεροπτεριστής στη Βραζιλία όταν ο αετός στον οποίο...

    Η Τουρκία χτίζει φράχτη 8,5 χιλιομέτρων στα σύνορα με Ελλάδα

    Tείχος μήκους 8,5 χιλιομέτρων στα σύνορα Τουρκίας- Ελλάδας προκειμένου να ενισχυθεί η...

    ΣΚΗΝΗ – ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ! Μία γυναίκα πεσμένη στην Ρήγα Φεραίου, χιλιάδες βλέμματα… καμία βοήθεια

    Η εικόνα σοκάρει. Μία γυναίκα ξαπλωμένη στον πεζόδρομο της...