Πέλλα – σεξουαλική κακοποίηση: Μαθήτρια δημοτικού κατήγγειλε τον πατριό της με σημείωμα στο σχολείο

Ημερομηνία:

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου της, όπου έγραφε ότι ο πατριός της την κακοποιεί σεξουαλικά, αποκάλυψε τον “εφιάλτη” που ζούσε μία μαθήτρια της 6ης τάξης του δημοτικού, δρομολογώντας την έναρξη της ποινικής έρευνας που οδήγησε στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον άντρα που κατήγγειλε.

Τρία και πλέον χρόνια αφότου η 15χρονη (σήμερα) μαθήτρια αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον 43χρονο (σήμερα) κατηγορούμενο σε κάθειρξη 11 ετών για κατάχρηση ανηλίκου (κάτω των 12 ετών), δείχνοντάς του το δρόμο πίσω στις φυλακές.

Ο ίδιος – μετά την καταγγελία της ανήλικης- είχε διαφύγει στη Μ. Βρετανία παραβιάζοντας περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί για άλλη ποινική υπόθεση και με δικαστική συνδρομή εκδόθηκε στην Ελλάδα.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο 43χρονος (υπήκοος Αλβανίας) αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία. Προανακριτικά είχε ισχυριστεί ότι επρόκειτο για ψευδή καταγγελία για να αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι όπου διέμεναν σε περιοχή της Πέλλας και να πάψουν οι καυγάδες που είχε εκείνος με την μητέρα της.

Το δικαστήριο είχε διαφορετική άποψη κρίνοντας ως αξιόπιστες τις λεπτομερείς αναφορές που είχε δώσει προανακριτικά η ανήλικη όταν κλήθηκε να περιγράψει την σεξουαλική της κακοποίηση.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Επίσκεψη Πέτρου Ψωμά στο Άνω Καστρίτσι – Επανεκκίνηση περιοδειών του σπιράλ σε περιοχές της Πάτρας

  Το Άνω Καστρίτσι επισκέφτηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης...

Πάτρα: Εβγαλαν μαχαίρι στις 6 τα ξημερώματα και λήστεψαν κατάστημα στην Καλαβρύτων

Ληστεία σημειώθηκε στις 6:15 σήμερα το πρωί σε κατάστημα,...

Πάτρα: “Εφυγε” η Αγλαϊα Κρίκη

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης εκφράζει τα ειλικρινή του...

Πάτρα: Το μήνυμα των οπαδών του Απόλλωνα Πάτρας

Οι οπαδοί του Απόλλωνα Πάτρας έγραψαν: Παρακολουθούμε τον Απόλλωνα πάρα...