Πέννυ Μπαλτατζή: «Ήμασταν πάνω σε κότερο – Πασίγνωστος πολιτικός με πήρε και με κάθισε στα πόδια του»

    Ημερομηνία:

    Η Πέννυ Μπαλτατζή, μιλώντας στο TheCaller και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλο, κατήγγειλε μεταξύ άλλων τη σεξιστική συμπεριφορά γνωστού Έλληνα εν ενεργεία πολιτικού, όταν η ίδια βρέθηκε σε ιδιωτικό πάρτι πάνω σε σκάφος μαζί του.

    BOOKTICKETS

    «Με είχαν καλέσει σε ένα event σε κότερο με την μπάντα μου, όπου υπήρχαν πολιτικοί, κι εκεί που τραγουδούσαμε ξέφυγαν κάποιοι» ανέφερε η ίδια.

    «Η γυναίκα ενός πολιτικού είχε σηκωθεί και τραγουδούσε με τον τραγουδιστή, στη χαρά της, δεν έκανε κάτι περίεργο. Από την άλλη μεριά του τραπεζιού με πήρε ο άντρας της και με κάθισε στα πόδια του, γιατί μπορεί να ζήλεψε, γιατί έτσι του ήρθε. Έμεινα. Έπαθα σοκ. Για να τα πούμε σωστά τα πράγματα, δεν διέτρεχα κίνδυνο. Η συμπεριφορά όμως ήταν άκρως σεξιστική. Είπα στον μπουζουξή θα φύγω κολυμπώντας. Είναι πασίγνωστος πολιτικός κι έχει βγει και κυβέρνηση» κατέληξε.

    Δείτε το βίντεο, από το 13.00, με την Πέννυ Μπαλτατζή να  περιγράφει το περιστατικό.

    Πέννυ Μπαλτατζή: Ο κορυφαίος  πολιτικός, το πάρτι στο κότερο και η σεξιστική συμπεριφορά

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έγκυος η σύντροφος του Snik

    Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Snik, καθώς η σύντροφός...

    Ελαιόλαδο: Τα μυστικά για το ελληνικό superfood

    Στην Ελλάδα, η έννοια του «καλού λαδιού» δεν ξεκινά...

    Κυκλάδες σε λειψυδρία: Λογαριασμοί νερού έως +700% και πισίνες στο στόχαστρο

    Στα νησιά του Αιγαίου, το νερό παύει να είναι αυτονόητο αγαθό και γίνεται πανάκριβη...

    Grecotel: Επιπλέον επενδύσεις 650 εκατ. για «άνοιγμα» στο εξωτερικό, αναβαθμίσεις και νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

    Επέκταση στο εξωτερικό, αναβαθμίσεις σε υφιστάμενες μονάδες του ομίλου,...