Πένθος για την πατρινή Γέλη Παπαγιαννοπούλου – “Εφυγε” ο Κ. Αγγελόπουλος

    Ημερομηνία:

    Ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5), ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στο Ιατρικό Κέντρο.

    Ο εκλιπών ήταν ο πατέρας του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου που είναι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και αδερφός του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

    Η οικογένεια Αγγελόπουλου είναι από τις πιο μεγάλες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, ενώ η καταγωγή της είναι από το Βλαχόρραπτη Αρκαδίας.

    Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός από επενδύσεις όπως η Χαλυβουργική ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

    Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ήταν παντρεμένος με την πατρινή Γέλη Παπαγιαννοπούλου, η οποία μέχρι να παντρευτούν το 2002 είχε αναλάβει την φροντίδα του, και η οποία βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο της δικαστικής διαμάχης που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τους δύο γιους του.

    Πένθος για την πατρινή Γέλη Παπαγιαννοπούλου - "Εφυγε" ο Κ. Αγγελόπουλος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια ήταν η τιμωρία τον μοιχό και την μοιχαλίδα στην αρχαία Ελλάδα

    Υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από τις έννοιες «μοιχός» και...

    Πως θα αναγνωρίσετε ένα ναρκισσιστή πριν μιλήσει – Η συνήθεια που «φωνάζει»

    Όσοι παρουσιάζουν ναρκισσιστικές τάσεις συμπεριφοράς είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν ψυχικές...

    Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ ξένοι ιδιοκτήτες με «μαύρα» ενοίκια σε Κρήτη, Κυκλάδες, Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Αδήλωτα εισοδήματα από μισθώσεις σε τουριστικές περιοχές και αστικά κέντρα έχουν...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/